[TCG] Pokemon TCG Online (6)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
但講易操作應該lost march 易D
night march 一chur 牌勁就好快deck out
Chur deck 的確night March 快, 但有送墳機, 頭turn 打100+ 無咩大問題,刷expanded 一流 , 雖然deck已過氣
https://www.youtube.com/watch?v=quW6HME6hjA&t=386s
係唔係呢隊?但好多野都缺,EX同GX,PUZZLE OF TIME.SPECIAL CHARGE,MAIL差2,CHOICE BAND
有shaymin ex 抽七博士同special charge 成副deck已經七七八八
請問點解有D PACK個包左上有6 CARD同冇既有咩分別?
數量唔同
南美/歐洲部分地區卡包係送6卡code
好似
呢d當原包一半value
啱啱down黎玩 想問下忍蛙勁唔勁 我想用啲我鍾意嘅pokemon但係又唔知頭500金就買好唔好
expanded用到既
唔係最top但係勁
500金可以買左盒炎帝刷料先
再買忍蛙theme
啊該2位,都唔記得一開開十張
同暫時冇自己組既,好耐之前組dialga ex隊
thx買左炎帝 其他我有啲想砌冠軍嗰套忍蛙
energy grid card sleeves-black card sleeve好值錢咩?同MEGA 耿鬼既盒
想問實卡可以放冠軍deck啲卡出去同人玩?
唔打比賽既多數唔理你用咩
謝謝
因我見冠軍deck背面唔同樣同GX無閃
店賽都未必得
想試下組Expanded format嘅deck,冇乜泛用料基卡喺手,可以點上手?
抽breakpoint定breakthrough好?
用包散收比較好
好似唔貴過100
KoKo Prism Star係咁升值
出售大量sm8 code

Sm8 - $4.3 @ 1

有意請tg聯系
https://t.me/hihappytogether
想問下玩實卡嘅巴打,卡盒個卡隔其實有乜用?
另外一般卡套係咪都會用兩層?
一個盒通常擺兩三副deck或者有啲雜卡
卡隔就係隔開佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞