[TCG] Pokemon TCG Online (6)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Ryu 尋晚輸左
臨尾輸自己on9
屌佢地玩屬性有幾條友都唔係用自己嗰種屬性做攻擊點
老爹玩鋼用三頭地鼠係咁俾對面用水嗰條友用索羅亞打死
本身睇好老爹芒果 結果雙雙出局
冬凡stall幾有諗頭
新手買完炎帝deck
有成千蚊 買咩好
買蜥蜴王拎猩猩/黃昏狼拎Malamar/巨沼怪拎蝸牛,睇你想拎咩基卡組咩deck
打theme deck內戰就等多陣SM9買噴火龍
覺得噴火龍冇炎帝咁op
條阿晉真係好狗,根本係索羅亞deck,仲要臨尾明明可以秒老爹都要特登搞一大輪野用guzma捉隻地鼠仔出黎屌,成個chat room都話老爹比人凌辱 贏左冠軍好威威,條大肥鳩真係相由心生

相反堯哥有風度好多
係 佢用ultraball搵隻怪擺bench已經打120啦 唔撚信佢唔識囉
等sm9買噴火,水箭 睇門口
無雷帝可買
3隻gx配1隻普通,用黎反UB
有毒龍應該係純細蜥蝪王?
兩隻一齊玩都得,gx可以克special en
我覺得玩gx無咩必要玩埋毒龍
幫後排填en無咩用 隻細蜥蝪王都淨係防ub 好少拎黎做打點
1包sm2/8換1張
1包5蚊
換到蜥蜴gx好平
我想問其實online trade普通既Pokemon或者trainer卡,點知大概咩價?

我指card value無果d,通常我都係search下人地收緊幾多咁

張野好似超強....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞