[TCG] Pokemon TCG Online (6)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
玩菊花啦
菊花又係要2進 同多刺限制左自己鋪場
而家都無乜人玩化石
除左暴龍同隻放二階上bench 既海葵外
啟暴龍好似幾勁下 長駐型lele
實卡係坑黎,始終揸上手感覺實在d
去卡鋪問d人比唔比跟隊,多數都會受你玩。公司近卡鋪既話收工打一兩場都唔錯。

同埋卡鋪每個星期都有同樂日比賽咁比大家打deck,拎月仲有coupon,卡包送

星期一太子pc
星期二天悅卡鬥士
星期三荔枝角battleground
星期四天悅卡之里
星期日就多數有官方賽事報名打deck

如果你返/住地鐵紅色線既話,真係福地黎
平咁多 咁我都係玩online版算!我又唔會出街玩實體
Thanks巴打解答
實卡係坑黎,始終揸上手感覺實在d
心思思想玩實體但身邊無frd 玩 同埋要約到人先可以打deck 好唔方便,閒日日頭又要返工
去卡鋪問d人比唔比跟隊,多數都會受你玩。公司近卡鋪既話收工打一兩場都唔錯。

同埋卡鋪每個星期都有同樂日比賽咁比大家打deck,拎冠亞仲有coupon,卡包送

星期一太子pc
星期二天悅卡鬥士
星期三荔枝角battleground
星期四天悅卡之里
星期日就多數有官方賽事報名打deck

如果你返/住地鐵紅色線既話,真係福地黎
化石全部係trainer
夾基拉祈有得諗
上左個ou7c4st.com到睇卡既價
想問RA同FA同RR/SR 係咩意思?
RA=普通版
FA=純色背景版
RR/SR=彩虹版/全圖/金圖
想開埋 竹蘭果到寫~40
係姐係值40包?
我見有人online trade 一張竹蘭加古茲馬 換一包dragon majesty 係咪好抵?
打UB牌的確係幾乎贏梗
竹蘭全圖先係咁值錢
竹蘭全圖應該係全game 最貴
點會 淨係一張沙灘都百幾包
留名
大家覺得而家主流deck有邊幾副?
當中最隱定又係邊副?
我自己覺得仙九尾日神幾好
始終小人當道佢厚血冇得一下打死已經差好遠
而且打其他GX都有唔錯表現
前幾日都組左日神黎玩
幾穩下 好厚血
但都幾難打火UB
不過真係好貴
我都中左
用黎換日神
同路基亞組有無得諗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞