[TCG] Pokemon TCG Online (6)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
得電腦版可以嗎?
我望望先 多謝大大
想問下如果我無3粒en掉,可唔可用索狗gx技copy佢一技?
我睇shining legend本說明書 佢舉個例係可以抄第七代火主招掉火en技而又唔駛掉
但我唔知冇火en掉同掉唔足三粒係咪一樣
有啲亂
https://m.bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Incineroar_(Shining_Legends_17)
佢話索狗可以抄佢招2技而又唔駛掉火en
應該一樣原理,抄佢1技唔使掉en
要掉
但火嗰隻係掉火en
你正常索狗唔會有火en所以咪唔駛掉
但tag team嗰招寫明要掉就應該要
你隻zoroark gx身上冇當到係火屬en 既energy 喺身就唔洗掉
有就掉晒入discard pile
但如果係抄tag team 兄妹一技就要身上掉3粒任意energy
唔夠就掉晒身上所有energy
出售大量sm8 code

Hk$4.5 @ 1

有意請tg聯系
https://t.me/hihappytogether
留住等sm9
美版雷伊貝會出Tin Box
新手岩岩玩 trainer challenge有無咩方法易打少少
盡量搵個好起手同電腦鬥快

儲到500coin就買炎帝轉打versus[theme]/恰下電腦
電腦間唔中會放水
唔打你
買炎帝定系蜥蝪王好
同埋實體卡點入code去online到
啱吖,基本上開波有狗仔同炎帝已經好夠,我個人覺得狗仔仲好用過炎帝,炎帝要配蝸牛先打到高傷,但狗仔一進到只要你手牌多過對方就打130
狗仔唔係下下得
都係貪佢識執野果下
多數做安全play起左蝸牛慢慢執齊先
Versus通常系電腦定玩家?
玩家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞