睇嚟本民青正式同熱城開戰

230 回覆
30 Like 1 Dislike

甘而家本民前搞你,甘你而家做乜9搞左第二個呀?

你信佢地冇關係
但我唔信係咪唔得呀?

又學到野

依個post應該搬去感情台, 俾啲港女專家睇下.

你真係搞撚笑,保安仔當時係甘post本民前未證實既黑材料,又話post得出黎就唔埋真假,我dllm 啦

邊個先邊個後呀
搞清楚先啦
你搞鳩人,就唔俾人搞鳩返你?

你信佢地冇關係
但我唔信係咪唔得呀?

你可以唔信,不過依家係一個網媒未經查證就出POST攻擊人,嘜依家可以咁樣做新聞嫁咩?

邊個先邊個後呀
搞清楚先啦

你信佢地冇關係
但我唔信係咪唔得呀?

真係屌你都哂9氣

又學到野

你信佢地冇關係
但我唔信係咪唔得呀?

其實呢句好有出軌feel
加甜 plz

又學到野

你信佢地冇關係
但我唔信係咪唔得呀?

加甜 plz

我相信你,我認為你,同9月選舉主任講果d野有咩分的

你信佢地冇關係
但我唔信係咪唔得呀?

加甜 plz

我相信你,我認為你,同9月選舉主任講果d野有咩分的

退一步諗 可能佢就係何麗嫦
姑勿論句野係咪註冊左
但係如果係有骨氣既
就唔好用國師句野黎整tee, 自己諗過句啦
俾人有位入俾人有位批真係好正常
而家仲要話熱狗咬鳩你

之前選舉0個時,毓民話兄弟爬山各自努力
你地就圍埋食熱狗不斷抹黑
唔通成件事粉筆字抹左佢呀?
乜咁撚天真呀?

你真係搞撚笑,保安仔當時係甘post本民前未證實既黑材料,又話post得出黎就唔埋真假,我dllm 啦

邊個先邊個後呀
搞清楚先啦

食熱狗單嘢之前,青山派又咬過本民前/青政幾多次?
[

邊個先邊個後呀
搞清楚先啦

你信佢地冇關係
但我唔信係咪唔得呀?

前面果位哥仔係要死撐既,你咩繼續批鬥埋單冤案主角吳麗英lor
按班邪教徙邏輯,同青政搭過嘴既全部都係有路唔駛證據既
歡迎繼續柒落去,你咁有大道理廣大市民實撐你既

"腎"弟喎
青山派講句道歉都要跌落地楋翻揸沙
[

前面果位哥仔係要死撐既,你咩繼續批鬥埋單冤案主角吳麗英lor

"腎"弟喎
青山派講句道歉都要跌落地楋翻揸沙

假陳雲嚟

又學到野

你信佢地冇關係
但我唔信係咪唔得呀?

加甜 plz

d logic勁撚到
[

你信佢地冇關係
但我唔信係咪唔得呀?

假陳雲嚟

原來死不悔改重變本加厲tim
睇到fb同一班友上次食盤菜瑩子、MR之後,宜加清算派又出黎堅持將錯就錯咬到底
[

假陳雲嚟

睇到fb同一班友上次食盤菜瑩子、MR之後,宜加清算派又出黎堅持將錯就錯咬到底

真係假㗎

真係假㗎

我講緊真果個又大戰緊

真係假㗎

我講緊真果個又大戰緊

又話退出fb
屌你老母根本就唔係講緊版權問題,係講緊班仆街又要反陳雲又要quote人地個slogan 出黎整tee

ching所言甚是,唔知閣下點睇城邦會歌-城邦會戰勝歸來呢?
http://thestandnews.com/politics/%E8%83%B8%E8%A5%B2%E6%A1%88-%E4%B8%8A%E8%A8%B4%E7%B5%82%E9%99%A2%E4%B8%8D%E7%8D%B2%E6%B3%95%E6%8F%B4-%E8%8A%B1%E5%B8%82%E7%9C%BE%E7%B1%8C-%E7%9B%B8%E5%AE%89%E7%84%A1%E4%BA%8B-%E6%9A%AB%E6%99%82%E5%9B%9E%E6%9C%AC/

問:點解網上會爆發罵戰?

鄺:啲衫係我同朋友一齊設計,對方係 designer,夾埋有五款 T-shirt,兩款衛衣。

因為所有事都到最尾先決定。係我決定用「只有我們才是香港人」,但我事先唔知有類同嘅話出自陳雲先生。

其實我地唔鍾意依個款,一來分開兩行唔好睇;二來電腦字唔型,想搵靚啲嘅書法。臨尾已經改左做「我係香港人」俾製衣廠,我手上仲有樣板。但到最後收貨,廠根本嚟唔切改,咁無辦法唯有照賣。

問:最後問題比較敏感,你地有冇兼賣青政貨品?

鄺:好老實,佢地需要嘅話,我地一定願意幫手。但暫時冇收過佢地要求同貨品,所以由開檔到而家都賣緊自己嘅貨。全部衫都係由我地設計,我地推出。

人哋話唔知云伯有講嗰句大路嘢,青政亦無份設計,
班青山病人肯道歉未?
又炒車
http://thestandnews.com/politics/%E8%83%B8%E8%A5%B2%E6%A1%88-%E4%B8%8A%E8%A8%B4%E7%B5%82%E9%99%A2%E4%B8%8D%E7%8D%B2%E6%B3%95%E6%8F%B4-%E8%8A%B1%E5%B8%82%E7%9C%BE%E7%B1%8C-%E7%9B%B8%E5%AE%89%E7%84%A1%E4%BA%8B-%E6%9A%AB%E6%99%82%E5%9B%9E%E6%9C%AC/

鄺:啲衫係我同朋友一齊設計,對方係 designer,夾埋有五款 T-shirt,兩款衛衣。

因為所有事都到最尾先決定。係我決定用「只有我們才是香港人」,但我事先唔知有類同嘅話出自陳雲先生。

其實我地唔鍾意依個款,一來分開兩行唔好睇;二來電腦字唔型,想搵靚啲嘅書法。臨尾已經改左做「我係香港人」俾製衣廠,我手上仲有樣板。但到最後收貨,廠根本嚟唔切改,咁無辦法唯有照賣。

鄺:好老實,佢地需要嘅話,我地一定願意幫手。但暫時冇收過佢地要求同貨品,所以由開檔到而家都賣緊自己嘅貨。全部衫都係由我地設計,我地推出。

班青山病人肯道歉未?

"人講你就信呀?"

"個條友係channel-i主持 仲想唔認?"
呢單嘢已經唔係本民青同熱普城嘅私怨,
係班青山病人搞鳩義士呀,屌你老母!

班青山病人肯道歉未?

"人講你就信呀?"

"連陳雲老師嘅金句都唔識, 已經抵死啦~"
中國人搞政治係鐘意乜都鬥爭一餐

又學到野

你信佢地冇關係
但我唔信係咪唔得呀?

加甜 plz

笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞