睇嚟本民青正式同熱城開戰

230 回覆
30 Like 1 Dislike
熱普城手足既精神勝利法真係令人佩服
靠呢班人真係死得
本土岩岩抬頭就成日玩埋啲私怨戇尻野
泛民班垃圾仲團結過你
熱普城手足既精神勝利法真係令人佩服

靠呢班人真係死得
泛民班垃圾仲團結過你

本民前八月個陣無還擊就係本身仲諗住雙方仲有合作空間
點知熱普城個邊就繼續不停攻擊
咁仲點可以團結?

冇啦啦屌人話抄佢地野
反擊就話走投無路先黎爆seed
你呢d咩野邏輯黎?

你都係唔明 唔係邏輯嘅問題,唔需要跳到懶係理性咁。依家個狀態係搞鳩你零成本,大撚把人跟住一齊屌,然後你去還拖,還完拖之後個世界冇變過

成件事就係網上打飛機,各有各圍爐,分別在於青政明顯已經收檔,政治生涯玩完

照你講,
人地搞鳩你就零成本
青政就政治生涯完

咁而家比人搞鳩,唔想食死貓而還拖返又唔得?跟你邏輯,反正都係完,反正網上還拖又係零成本,點解要食死貓?

搞清楚自己講咩先啦而家邊面搞邊面先呢

我由頭到尾都冇話唔還得拖,不過我好好奇,還拖之後係點呢?包括你都一樣,比你講贏我有咩用 你話你屌熱狗會開心啲,呢個我覺得成立,畢竟我都係抱住一種睇on9仔嘅心態去睇你

終於明共產黨用咩心態對香港,
反正還拖反抗都冇用,事實做唔出d咩樣,
心諗你地班反抗者反抗下做下樣開心咪好,班官都係用on9 仔心態睇我地
成班本民熱狗打手做乜鳩
而家係恆管本土學社搞年宵攤位呀,關本民前咩事
唔通有個本民前黨員入咗中資公司做,嗰間公司就變左本民前咩
根本今次就係熱狗戇鳩炒車
成班本民熱狗打手做乜鳩

真係會
成班本民熱狗打手做乜鳩

肯定柒左架啦,不過睇下陳雲今日仲咬住唔放,根本就想假戲真做插多本民青一刀
Facebook開拖
一句咁既野比人用左都睇唔過眼,咁應該訓身撐版權法零豁免先得
靠呢班人真係死得
泛民班垃圾仲團結過你

本民前八月個陣無還擊就係本身仲諗住雙方仲有合作空間
點知熱普城個邊就繼續不停攻擊
咁仲點可以團結?

你向熱普城釋出善意,件垃圾云伯即刻妄想症發作話想人哋食回頭草,
仲泰博、毓民合作都仲可以,叫班青山派收皮啦,無人想痴佢呢班傻佬,家下皇天擊殺咗邊個狗官呀?
呢啲開拖出面撚有人知咩
呢啲開拖出面撚有人知咩

咁刺客你又入黎做咩
呢啲開拖出面撚有人知咩

咁刺客你又入黎做咩

又屈鳩我?
d熱狗真係蠢撚過隻豬
我再分析一次,大家互屌互相圍爐,出到街人地指撚住你梁游嚟屌,黃洋達出街就相安無事 更加唔好講國師毓民。普通支持者又係要繼續生活番工,所謂開完戰都冇撚人知,所以大家一齊打下飛機,打得熱烈啲,開心完咪算囉
好搞唔搞,搞著個前年光復元朗跟泰博條隊而俾人拉嘅人嘅檔口,熱狗
我再分析一次,大家互屌互相圍爐,出到街人地指撚住你梁游嚟屌,黃洋達出街就相安無事 更加唔好講國師毓民。普通支持者又係要繼續生活番工,所謂開完戰都冇撚人知,所以大家一齊打下飛機,打得熱烈啲,開心完咪算囉

都構成唔到威脅,咪費事屌你囉

都構成唔到威脅,咪費事屌你囉

正解,唔通人哋係覺得鳩達好得人鍾意所以唔屌佢咩?
佢自己本人都唔會咁諗丫嘛

學你話齋,冇撚人知,但咁就比人老屈得?咁就要硬食咩?你呢d分析就獨到呢,你唔屌熱普城老屈,反而話返本民青還拖就係打飛機,公撚正到你呢
已經唔想再睇熱時
仲有咩網媒睇?

學你話齋,冇撚人知,但咁就比人老屈得?咁就要硬食咩?你呢d分析就獨到呢,你唔屌熱普城老屈,反而話返本民青還拖就係打飛機,公撚正到你呢

個分析結論就係

總之本民青還拖就唔得啦!
成班垃圾
只識內鬥
澄清還澄清, 還拖還還拖, 遇著咁嘅情況晌官方專頁度講一句“風聞新界西區年宵攤位售賣產品引述某人名言, 本會澄清與該攤位人士無任何關係”咁就已經澄清咗啦.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞