睇嚟本民青正式同熱城開戰

230 回覆
30 Like 1 Dislike
成班垃圾
只識內鬥

哲學題

如果係一派不斷瘋狂攻擊另一派
另一派一直無還擊幾個月
咁仲算唔算係內鬥?
唉, 柒到唔想理
澄清還澄清, 還拖還還拖, 遇著咁嘅情況晌官方專頁度講一句“風聞新界西區年宵攤位售賣產品引述某人名言, 本會澄清與該攤位人士無任何關係”咁就已經澄清咗啦.

其實青政本民前係應該用wfc嘅角度睇呢件事
去到而家除咗個mk仔 Matthew Lam之外,成個檔口同青政本民前冇咩關係
澄清還澄清, 還拖還還拖, 遇著咁嘅情況晌官方專頁度講一句“風聞新界西區年宵攤位售賣產品引述某人名言, 本會澄清與該攤位人士無任何關係”咁就已經澄清咗啦.

去到而家除咗個mk仔 Matthew Lam之外,成個檔口同青政本民前冇咩關係

屈到青政抄人 比人落井下石仲wfc?

唔通又想嚟多單「網上食熱狗」咩
wfc嘅話,一陣又話你默認指控呀

又唔使wfc, 但又唔使搞到咁大件事囉. 依啲小節嚟嘅唧.
成班垃圾
只識內鬥

哲學題

另一派一直無還擊幾個月
咁仲算唔算係內鬥?

屌你 而家到你話事咩?皇上講乜就係真理

真心個句,本身件事真係好小事,
只係年宵買賣野,係熱普城冇啦啦搞大件事,
得罪個句,本民青有邊次真係冇啦啦辣個火頭出黎先

應該係云伯發癲話啲大路口號係佢專利,熱時狗又想抽水屈恆管係青政,熱公狗、普羅唔多覺有出聲。所以用「熱普城」唔太公道(雖然好順口)。

政治倫理題:
咁熱狗區選抄襲呢單嘢,應該入熱時狗數?定熱公狗數?

應該係云伯發癲話啲大路口號係佢專利,熱時狗又想抽水屈恆管係青政,熱公狗、普羅唔多覺有出聲。所以用「熱普城」唔太公道(雖然好順口)。

政治倫理題:

高登嗰班人咪答左你要分這麼細?
成班垃圾
只識內鬥

哲學題

另一派一直無還擊幾個月
咁仲算唔算係內鬥?

屌你 而家到你話事咩?皇上講乜就係真理

Sorry
大家都是loser,wfc
一句咁既野比人用左都睇唔過眼,咁應該訓身撐版權法零豁免先得

見微知著,完全反映出泛本土派小器無聊既本質,全部正垃圾。
單方面打都可以叫內鬥

恆管本土學社被青政

呢件事你查清楚
貼去高登唔知幾多車連環相撞到墮崖啦

你知唔知恒管本土學社果個matthew lam有喺channel-i做架

椰子都有

係channel-i做節目就係本民青?
咁堡主係myradio 做節目算民族黨定普羅?

on9浩天好明顯係民族黨但係唔會好似你哋咁反熱普城

係channel i做節目就被本民青
係myradio做節目同唔反熱普城就有得keep返係自己個黨

又好似真係
做政黨兩邊鬥小學雞

有時真係望到都眼怨, 咁樣點比到人感覺係做大事
所以政黨暫時都係覺得民族黨最正常..

民族黨咪又係屌本民前親熱狗
本民青班友比人開名屌足咁耐都冇正面還拖仲想點
依家都咁樣仲比佢打落水狗 仲唔開佢波咩

on9 撚有屌過本民前呀?

串鳩本民前冇論述 狂串青狗唔係本土派

你揾到證據先啦

自己睇報紙啦垃圾ive仔
熱狗惡過共慘黨
做政黨兩邊鬥小學雞

有時真係望到都眼怨, 咁樣點比到人感覺係做大事
所以政黨暫時都係覺得民族黨最正常..

民族黨咪又係屌本民前親熱狗
本民青班友比人開名屌足咁耐都冇正面還拖仲想點
依家都咁樣仲比佢打落水狗 仲唔開佢波咩

打乜撚撚落水狗?本民青個兩件垃圾未比人dq前班kol同班網絡青狗都瘋狂打熱普城落水狗喎

笑死 你講熱狗比人屌之前自己諗下熱狗點樣屌人先
一句咁既野比人用左都睇唔過眼,咁應該訓身撐版權法零豁免先得

見微知著,完全反映出泛本土派小器無聊既本質,全部正垃圾。

所以咪批鬥反骨女囉!
即係等於你地成日笑鳩熱狗嗌打倒共產黨,阿ray哥hashtag乜撚蝗上塵獸胃,佢兩公婆真係當你智障

咁你都講得出最尾果句
你講完有冇面紅

政治倫理題:

高登嗰班人咪答左你要分這麼細?

重講政治倫理
今日連普羅都不問是非過黎抽水啦

我再分析一次,大家互屌互相圍爐,出到街人地指撚住你梁游嚟屌,黃洋達出街就相安無事 更加唔好講國師毓民。普通支持者又係要繼續生活番工,所謂開完戰都冇撚人知,所以大家一齊打下飛機,打得熱烈啲,開心完咪算囉

你繼續精神勝利啦
分析

人地辣火頭, 唔代表要用同一手段還拖, 街邊有隻狗咬你, 你又咬番佢咩~

人地辣火頭, 唔代表要用同一手段還拖, 街邊有隻狗咬你, 你又咬番佢咩~

其實最大嘅問題係今次搞到唔關事嘅人
如果佢地係搞真青政都未必會還拖
http://dadazim.com/journal/2017/01/help-174/
原來檔主係"以胸襲警案"事主???
P.S. 堂主又會被本民青狗喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞