睇嚟本民青正式同熱城開戰

230 回覆
30 Like 1 Dislike

當然咁唔代表d咩既,堂主上埋台撐場都係雞係公廁被清算啦

復興會出嗰件都不知靚幾多
好心青政抄都抄得好啲啦

你句野係咪注冊左專利架
抄?

冇抄落乜鳩credit

依家我都唔屌佢哋抄囉,係屌佢哋抄得樣衰咋嘛

仲話而家唔屌佢地抄
抄乜野呢,而家d tee佢地出?
咪衝出黎7啦

又想割蓆

先證明係佢地出
做政黨兩邊鬥小學雞

有時真係望到都眼怨, 咁樣點比到人感覺係做大事
所以政黨暫時都係覺得民族黨最正常..

民族黨咪又係屌本民前親熱狗
本民青班友比人開名屌足咁耐都冇正面還拖仲想點
依家都咁樣仲比佢打落水狗 仲唔開佢波咩

打乜撚撚落水狗?本民青個兩件垃圾未比人dq前班kol同班網絡青狗都瘋狂打熱普城落水狗喎

當然咁唔代表d咩既,堂主上埋台撐場都係雞係公廁被清算啦

復興會出嗰件都不知靚幾多
好心青政抄都抄得好啲啦

你句野係咪注冊左專利架
抄?

冇抄落乜鳩credit

依家我都唔屌佢哋抄囉,係屌佢哋抄得樣衰咋嘛

仲話而家唔屌佢地抄
抄乜野呢,而家d tee佢地出?
咪衝出黎7啦

又想割蓆

咁都想拖人落水本民青化
冇啦啦屌7人話本民青抄野
自己7 左誤會人啦,就死兜拖埋話整tee d 人都係本民青
做政黨兩邊鬥小學雞

有時真係望到都眼怨, 咁樣點比到人感覺係做大事
所以政黨暫時都係覺得民族黨最正常..

民族黨咪又係屌本民前親熱狗
本民青班友比人開名屌足咁耐都冇正面還拖仲想點
依家都咁樣仲比佢打落水狗 仲唔開佢波咩

打乜撚撚落水狗?本民青個兩件垃圾未比人dq前班kol同班網絡青狗都瘋狂打熱普城落水狗喎

爭咩,兩邊d細既都係互屌
分別只係大細果d有冇出口屌

恆管本土學社被青政

呢件事你查清楚
貼去高登唔知幾多車連環相撞到墮崖啦

你知唔知恒管本土學社果個matthew lam有喺channel-i做架

椰子都有

係channel-i做節目就係本民青?
咁堡主係myradio 做節目算民族黨定普羅?

on9浩天好明顯係民族黨但係唔會好似你哋咁反熱普城

係channel i做節目就被本民青
係myradio做節目同唔反熱普城就有得keep返係自己個黨

雙重標準
熱狗真係好撚on9

同意
熱普城成班都唔鍾意用大腦諗野 由上至下都係
熱城=本土派害群之馬 賤到不得了
2012 九東投過票俾狗達,我覺得自己好低能
我唔覺得還擊有咩問題,如果只係班友響度屌你去回應就好小學雞,但依家佢用到網媒(熱血時報算網媒掛)去抹黑唔通都唔回應?

重點係件產品根本唔係青政整出黎,件事無聊到喊

其實大家真係唔係好明 去到呢一步,抄唔抄我真係完全唔關心,問題係好明顯佢地真係走投無路先無啦啦集體爆seed

我又唔覺得係啲咩開戰,熱血咪咬多你幾啖 反擊完個台會死鳩咗咩唔通
即係等於你地成日笑鳩熱狗嗌打倒共產黨,阿ray哥hashtag乜撚蝗上塵獸胃,佢兩公婆真係當你智障
收皮啦熱狗
真係好撚柒
其實大家真係唔係好明 去到呢一步,抄唔抄我真係完全唔關心,問題係好明顯佢地真係走投無路先無啦啦集體爆seed

我又唔覺得係啲咩開戰,熱血咪咬多你幾啖 反擊完個台會死鳩咗咩唔通

冇啦啦屌人話抄佢地野
反擊就話走投無路先黎爆seed
你呢d咩野邏輯黎?
我唔覺得還擊有咩問題,如果只係班友響度屌你去回應就好小學雞,但依家佢用到網媒(熱血時報算網媒掛)去抹黑唔通都唔回應?

重點係件產品根本唔係青政整出黎,件事無聊都喊
一黎柒在屌錯人,二黎"我是香港人"呢個政治主張當年本土思潮興起果陣大把人講,點解句野會比人私有化左咁on9

呢句野都可以有版權真係極on9

冇啦啦屌人話抄佢地野
你呢d咩野邏輯黎?

俾人由8月搞到宜家 反擊都正路啦

國師屌左蝗上賣皇天擊殺tee未?

冇啦啦屌人話抄佢地野
你呢d咩野邏輯黎?

你都係唔明 唔係邏輯嘅問題,唔需要跳到懶係理性咁。依家個狀態係搞鳩你零成本,大撚把人跟住一齊屌,然後你去還拖,還完拖之後個世界冇變過

成件事就係網上打飛機,各有各圍爐,分別在於青政明顯已經收檔,政治生涯玩完

冇啦啦屌人話抄佢地野
你呢d咩野邏輯黎?

你都係唔明 唔係邏輯嘅問題,唔需要跳到懶係理性咁。依家個狀態係搞鳩你零成本,大撚把人跟住一齊屌,然後你去還拖,還完拖之後個世界冇變過

成件事就係網上打飛機,各有各圍爐,分別在於青政明顯已經收檔,政治生涯玩完

上次比人話食熱狗,無還擊=默認
今次還擊=走投無路

冇啦啦屌人話抄佢地野
你呢d咩野邏輯黎?

照你講,
人地搞鳩你就零成本
青政就政治生涯完

咁而家比人搞鳩,唔想食死貓而還拖返又唔得?跟你邏輯,反正都係完,反正網上還拖又係零成本,點解要食死貓?

搞清楚自己講咩先啦而家邊面搞邊面先呢
十分感恩熱普城立法會選唔到

冇啦啦屌人話抄佢地野
你呢d咩野邏輯黎?

照你講,
人地搞鳩你就零成本
青政就政治生涯完

咁而家比人搞鳩,唔想食死貓而還拖返又唔得?跟你邏輯,反正都係完,反正網上還拖又係零成本,點解要食死貓?

我由頭到尾都冇話唔還得拖,不過我好好奇,還拖之後係點呢?包括你都一樣,比你講贏我有咩用 你話你屌熱狗會開心啲,呢個我覺得成立,畢竟我都係抱住一種睇on9仔嘅心態去睇你

冇啦啦屌人話抄佢地野
你呢d咩野邏輯黎?

照你講,
人地搞鳩你就零成本
青政就政治生涯完

我由頭到尾都冇話唔還得拖,不過我好好奇,還拖之後係點呢?包括你都一樣,比你講贏我有咩用 你話你屌熱狗會開心啲,呢個我覺得成立,畢竟我都係抱住一種睇on9仔嘅心態去睇你

冇錯
熱狗仇幼聯班傻西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞