睇嚟本民青正式同熱城開戰

230 回覆
30 Like 1 Dislike
http://dadazim.com/journal/2017/01/help-174/
原來檔主係"以胸襲警案"事主???
P.S. 堂主又會被本民青狗喇

堂主被本民青狗左好耐啦
咁on9 睇得出係扮互屌
大家都是loser,wfc

冇啦啦屌人話抄佢地野
反擊就話走投無路先黎爆seed
你呢d咩野邏輯黎?

你都係唔明 唔係邏輯嘅問題,唔需要跳到懶係理性咁。依家個狀態係搞鳩你零成本,大撚把人跟住一齊屌,然後你去還拖,還完拖之後個世界冇變過

成件事就係網上打飛機,各有各圍爐,分別在於青政明顯已經收檔,政治生涯玩完

上次比人話食熱狗,無還擊=默認
今次還擊=走投無路

根本d衫就同青政完全無關,無啦啦拉去梁游度屌,柒左就繼續屈,成班熱城智障

又唔使wfc, 但又唔使搞到咁大件事囉. 依啲小節嚟嘅唧.

真心個句,本身件事真係好小事,
只係年宵買賣野,係熱普城冇啦啦搞大件事,
得罪個句,本民青有邊次真係冇啦啦辣個火頭出黎先

人地辣火頭, 唔代表要用同一手段還拖, 街邊有隻狗咬你, 你又咬番佢咩~

其實最大嘅問題係今次搞到唔關事嘅人
如果佢地係搞真青政都未必會還拖

根本賣嗰個就係一個好普通本土組織,有學生,有義士,有myradio主持寄賣,個負責人仲要支持陳雲屌過黃俊傑,就因為游梁兩個share張相就比陳雲打成青狗,由呢件事就可以見到嗰班人是幾咁痴線

人地辣火頭, 唔代表要用同一手段還拖, 街邊有隻狗咬你, 你又咬番佢咩~

根本賣嗰個就係一個好普通本土組織,有學生,有義士,有myradio主持寄賣,個負責人仲要支持陳雲屌過黃俊傑,就因為游梁兩個share張相就比陳雲打成青狗,由呢件事就可以見到嗰班人是幾咁痴線

話你係本民青狗就係啦
http://dadazim.com/journal/2017/01/help-174/

係事主男友,嗱,佢地當初喺元朗係跟邊條隊
好心加番句 如有雷同 實屬巧合
明知人地咁小氣

炒車啦, 炒車啦

講到咁直接,唔驚傷害到佢地好脆弱嘅心靈?

放心啦 佢地有自動過濾器唔會睇到㗎啦

放心啦 佢地有自動過濾器唔會睇到㗎啦

熱狗係咪出左本野係串休班警?
係到抄架?
唔出聲又話即係默認
出聲又話你嘈完又點
公我贏字你輸
唔出聲又話即係默認
出聲又話你嘈完又點
公我贏字你輸

屌你老母

恆管本土學社被青政

呢件事你查清楚
貼去高登唔知幾多車連環相撞到墮崖啦

你知唔知恒管本土學社果個matthew lam有喺channel-i做架

椰子都有

係channel-i做節目就係本民青?
咁堡主係myradio 做節目算民族黨定普羅?

on9浩天好明顯係民族黨但係唔會好似你哋咁反熱普城

用撐唔撐熱普城黎講係咪本民青?笑撚死人

恆管本土學社被青政

呢件事你查清楚
貼去高登唔知幾多車連環相撞到墮崖啦

你知唔知恒管本土學社果個matthew lam有喺channel-i做架

椰子都有

係channel-i做節目就係本民青?
咁堡主係myradio 做節目算民族黨定普羅?

on9浩天好明顯係民族黨但係唔會好似你哋咁反熱普城

佢地既LOGIC咪係反熱普城=本民青

但係佢地又會用快必果句黎串人地屈佢地做熱狗

熱狗是真理,咪問啦

但係佢地又會用快必果句黎串人地屈佢地做熱狗

熱狗是真理,咪問啦

真乖
屌你老母根本就唔係講緊版權問題,係講緊班仆街又要反陳雲又要quote人地個slogan 出黎整tee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞