薄扶林大學討論區(29) 又到咗final嘅季節

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
online course黎
個50 份lab係moodle做, 姐係50 堂
條友d instruction好detail, 連教你開機既step都落埋
好簡單, 0 workload
agger
對自己programming有信心的話個workload完全接近0
個course最煩係好多lab,ppp
exam 溫pastpaper 就夠

利申 exam 無溫pastpaper, 有啲唔識
伏到痴線上年take過, 得呢個cc拎C
每星期定時上moodle做一份野
唔洗上堂, guideline又清楚
咁就一個course 6 credit, final佔極少
唔洗温做齊佢d 野都b range
温埋有a range

btw 2123 好難reg
唔係FBE想轉ACCT1101真係好麻煩,好想比JASMINE KWONG教
n賤不嬲都係出星星之後短時間再出grade
不過見呀何生咁有自信就無謂同佢爭辯啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞