薄扶林大學討論區(29) 又到咗final嘅季節

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
我4科冇星
原本reg咗 CCGL9026 同 CCCH9002
睇落有d伏想drop咗佢reg其他cc

想知呢幾科 workload 重唔重同靚唔靚 grade
CCGL9002
CCCH9005
CCCH9023
望落個description呢個course嘅內容幾敏感下

如果你同個lecturer立場唔同嘅話,一係你暢所欲言再俾佢爛grade,一係你迎合佢,either way,你都唔會讀得好開心,所以呢啲course我個人會避之則吉
一樣4科冇星 點add drop
add drop 係咪yr1最早開始
係呀
有無ching讀過ccgl9048 global crime and injustice
CAES係咪有eBook
有冇ching可以分享吓
上2602堂發覺自己已經唔記得曬2601啲嘢
上STAT2602堂發覺自己已經唔記得曬STAT2601啲嘢
出左
有冇人試過一個sem一次過讀COMP2119同COMP2123?Workload會唔會好大
清係咪讀過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞