薄扶林大學討論區(29) 又到咗final嘅季節

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
要搵intern了
有冇art fac source
咁依家仲work唔work
全部唔得了
fix 黎做咩 睇下grade都有罪
應該好多人讀過
覺得教嘅野好少
所以話班撚樣全撚部都係死賤種黎
嗰次個bug fix得幾撚快手,收錢又係好撚快手,年都未過就收定先
出grade唔撚見你快手啲?屌你老母臭閪
讀咗1603 寫email問可唔可以俾我讀2601
佢話唔得 但可以寫信申請直接讀2602
好驚讀唔掂 仲諗緊今個sem讀唔讀好
定自學2601 下年再去寫信

我email問佢,佢答得好詳細
講晒我應該點做 仲俾建議我
勁好人
佢話係唔會俾1603嘅人讀2601
但可以寫信去department申請讀2602
因為我想minor stat所以先咁想讀2601
1603同2601教嘅嘢差唔多吖嘛
諗住遲幾日就寫信
唔係sci嘅同學要親自交信去depardment
我睇2601嘅note其實難過1603
同埋今年1603個prof第一年教
出得好易
驚讀唔掂2602
你都讀咗1603?
應該自己個就唔需要
If you are not a BSc student (this is your case here), you need to write a letter to our Department and hand in to our counter (3/F, Run Run Shaw Building)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞