HKCC 2018-19討論區[11] 1001又唔開po 祝你科科MT/Exam F

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
我再睇返 原來唔洗in 睇報名表格同過往活動
佢好似係話睇落都ok
跟住tony就叫佢簽加落訂
唔係喎 下面又話要in
死啦。。。突然覺得nego做錯晒
你地覺得份卷難唔難?
我寫assume the close
仲有legitimate power
我寫assume the close同punishment power
開頭有諗過assume the close
但Catherine 好似話ok with 16%
佢都話ok 姐係唔使assume
佢好似係話睇落都ok
跟住tony就叫佢簽加落訂

agger Catherine明明話係it's quite okay 都無話完全可以…
冇任何方法 真係死背 但如果你明個意思會背上去好好多
好易
利申:做123
我做左234
4我見到power就知伏
上次做份past paper 4個錯3個就知power做唔過
反而前面嗰啲唔洗點判斷,背就拎到分

挽完啦我 唉。。。
好易
利申:做123
我做左234
4我見到power就知伏
上次做份past paper 4個錯3個就知power做唔過
反而前面嗰啲唔洗點判斷,背就拎到分

完啦我 唉。。。

挽你老母咩 讀速啦
Sorry囉
後日考中化啦
想問下係考試答長問答個陣將啲文言文句子譯做白話文得唔得?
可以啊
西九好好多
成日都會減價

Btw還我大家樂
Thanks! 可唔可以講下個陣岀咗啲咩
唔係好記得

淨係記得LQ嗰陣時出咗好多飲食嗰啲嘢
即係話食豬咩部位唔食得
狐狸咩部位唔食得⋯⋯

同埋有問五倫係邊五倫
連續考完BEE MECH PROGRAM,已讀無乜力屌Maths了
中化有時間嘅睇下past paper
LQ成日翻炒 我考嗰年都係翻炒地理觀嘅五服 仲要夠膽死啲字眼一模一樣
maths係4科入面最大機會拎靚grade 點都要屌埋佢 唔係對唔住自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞