HKCC 2018-19討論區[11] 1001又唔開po 祝你科科MT/Exam F

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
Me,想知佢會比幾多錢你去參加
engine maths 原來仲多嘢溫過mech
D野又教得慢過人
applied com
皮已收

根本分卷就係要你背notes
竟然冇人討論discrete structure
[member][Reg咗科係咪唔可以再轉?/member]
屌 mo根本無時間温
有冇俾範圍 即係邊幾課出咩section
記得嗰陣唔係考好多課
計數嗰part計好啲 感覺最易攞分
short q都易嘅 寫幾句就得
其他嗰啲case study要俾多啲example
CRM係apply多過背 特別carmen教要求高啲
1028 A+ around幾%
CW 差唔多拎哂
Thanks
係咪add drop period可以轉?
但通常好少位 唔一定轉到 同埋又要睇有無人drop比你
利申唔肯定我係咪完全啱
個範圍同冇比冇分別老實說
咁你考個時會唔會要求你背definition?
唔該哂巴打先
差唔多拎晒
engine math好難呀 啲式多到on9
要睇熟maggie d notes
題目唔會講駛唔駛寫definition 但我就有寫嘅 記key work用自己文字寫 一句夠
印象中佢有好多strategies 咩loyalty/win- back
將definition融入埋解釋 例如你話想用economic benefit 就咁講用咗price oriented去attract佢哋 講下case study有冇咩特徵令到你揀 可能case話佢哋剩係有promotion先嚟幫襯 加個example話provide discount可以increase loyalty
Ching 你上年有玩? 想知有咩特別野搞
ching溫曬未
冇可能食得哂ob啲notes
CCN1008 stat overall 85%有冇機會A?
Can’t
背式都好過 mech 做都唔知點做
想問intro to psycho幾多分先有b+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞