HKCC 2018-19討論區[11] 1001又唔開po 祝你科科MT/Exam F

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
marketing 好多野記 依家仲爭兩個chapter
marketing背撚死
請問CCN1003 CHINESE COMMUNICATION FOR COLLEGE STUDENTS 係咪用普通話教或者present
Marketing research 嗰課?
有咩唔明
成課講緊producer 有乜方法可以distribute 啲product 去customer
同埋判斷幾時用direct 定indirect channel
邊part唔明
我lecturer都係廣東話
記得上年sem 1 part B出一題唔知乜死左好多人
ITB多啲呀嘛 少4課
佢有4個discrepancies :quantity assortmemt temporal spatial 邊個唔識
Foundation maths pre自己應該overall 得五成幾分左右 有冇ching話到我知大概會有咩grade
好想喊 日日都死操難操 得個吉
我嗰個用普通話
想問下 CCT
Mt 得6成 Asm 7成 Prj 8成幾
Final 覺得ok
係咪無機會B+
溫完好似冇溫過咁...版版都有concept要背
我淨係背左d step喳 等死
Mech 仲有兩個半鐘就送死
溫唔切dynamics 呢鋪死得
用覺得ok黎問人有冇b+ 笑鳩死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞