[賀喬遷之喜]【商業電台 光明頂 討論區 (一)】

1001 回覆
34 Like 0 Dislike
菜瘦肉
飯民識玩就推老鼠成入閘啦
飯民識玩就推老鼠成入閘啦

要佢肯選先得

John 曾入得,唔覺佢會出黎
孽瘤,鬍鬚,胡國興,林門鄭氏,獐頭鼠目,689,全部都係仆街冚家剷嚟
孽瘤,鬍鬚,胡國興,林門鄭氏,獐頭鼠目,689,全部都係仆街冚家剷嚟

又玩理想主義
不過似呢度風格,所以話長毛其實好match講獨派

又玩理想主義

點解咁多人buy品客

其他人唔識玩公關,689 2.0又剩,港獨可期

品客識玩公關冧掂個個港豬,但上到台整d更癲嘅嘢,玩玩公關,薯片手機套,隻隻港豬又當冇事

又玩理想主義

長毛直程不值一哂啦
中哂盲腸ar
由自稱清白嘅胡官,到葉劉恨到出汁,林鄭被稱689 2.0,到個個都對品客打哂飛機

個個都好似接受左1200人小圈子選舉一樣,再冇人focus 返普選,同4年前個個對689打哂j唔理自己冇份投票一樣
聽晚有掃把頭
講孽流上去
點解咁多人buy品客

其他人唔識玩公關,689 2.0又剩,港獨可期

品客識玩公關冧掂個個港豬,但上到台整d更癲嘅嘢,玩玩公關,薯片手機套,隻隻港豬又當冇事

>港豬
自己答咗
飯民可以一嚿飯可以成隻豬
中哂盲腸ar
由自稱清白嘅胡官,到葉劉恨到出汁,林鄭被稱689 2.0,到個個都對品客打哂飛機

個個都好似接受左1200人小圈子選舉一樣,再冇人focus 返普選,同4年前個個對689打哂j唔理自己冇份投票一樣

咁而家吹雞話用5年搞政改個胡官你點睇?

聽晚掃把頭
1月20日
光明頂 預告
有孽瘤

圖片轉自881903.com 商業電台Facebook專頁
1月20日
光明頂 預告
有孽瘤

圖片轉自http://881903.com 商業電台Facebook專頁

1月20日
光明頂 預告
有孽瘤

圖片轉自http://881903.com 商業電台Facebook專頁

John Tsang when
孽瘤準備 孽瘤準備
開波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞