[賀喬遷之喜]【商業電台 光明頂 討論區 (一)】

1001 回覆
34 Like 0 Dislike
又屌鳩班左膠
洪秀全
邊個話cy係聖人?
國師
又扮北佬
504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time.

Bismarck 博物館如果去開德國係值得一去
係森林入面好平淡 ge一座小屋
講歷史
講歷史

俾你講左
呼吸聲咁大,打緊飛機?
呼吸聲咁大,打緊飛機?

呼呼呼
用一集時間講日俄至中國,好值得replay
依邊好少巴打討論
有冇得replay?
依邊好少巴打討論

好簡單,因為好多高質user根本冇過到嚟
或者係過咗嚟一陣已經察覺到唔對路,呢度本質根本唔似高登,所以都係返返去

呢個forum討論低質啲其實都幾明顯下
如果呢度係代表緊主流年輕人睇法,我覺得香港都真係冇咩前途
上得呢度政治冷感可能會開心啲(其實好悶 )
有冇得replay?

http://gmdwith.us

依邊好少巴打討論

好簡單,因為好多高質user根本冇過到嚟
或者係過咗嚟一陣已經察覺到唔對路,呢度本質根本唔似高登,所以都係返返去

呢個forum討論低質啲其實都幾明顯下
如果呢度係代表緊主流年輕人睇法,我覺得香港都真係冇咩前途
上得呢度政治冷感可能會開心啲(其實好悶 )

香港仲有前途既咩,後生關心得多香港政治都攰啦,學陶生講根本就一潭死水,而家都唔係幾想理,有時果日光明頂主題係講香港時政都唔係幾想聽

反而琴日咁講下歷史仲有趣仲吸引
merry christmas to u all except Muslim and mainland chinese
次次講宗教就亂鳩吹
乜唔係係正清真寺出面咩?
merry christmas to u all except Muslim and mainland chinese

Merry Xmas Muslim cuz fuck u who cares
無啦啦屌班學生
班學生根本無錯 無限放大之後屌鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞