[Netflix]The Final Table (煮到最後) 好好睇

136 回覆
65 Like 2 Dislike
又係
同埋個show成日聽到Hong Kong 幾有親切感
講真唔選太貴
都係幾舊水一個main course
Set lunch 都係幾舊水only
Charles 一開始真係好吸眼球,但後尾好似差左

Shane 香港間 Arcane 都幾貴,不過水準真係幾高一星比小左。 想試埋Esdras 間 11westside
講真唔太貴
唔好講咁撚多廢話啦
依家話你屌咁撚耐屌錯人講蝗語呀
同人道歉啦屌你老母
道歉呀!
Charles 一開始真係好吸眼球,但後尾好似差左

Shane 香港間 Arcane 都幾貴,不過水準真係幾高一星比小左。 想試埋Esdras 間 11westside
講真唔選太貴

但好細份 開埋酒 2000 蚊位
係calgary,有啲想試darren嗰間日本餐廳
Martha 正到
佢講到好受委屈
睇完好想去試下
不過身邊無人有追呢套 毒撚一條友去好似怪怪地
食 lunch 正
岩岩睇完?
有咩理由唔係澳洲佬贏
好中意old dogs team
rafa estras 都好正
特別欣賞darren個種熱血同認真
有幾集佢大叫yes同oh my god好滾動
最後個美國佬評判好似係到幫自己人咁
明明之前創意係佔好大部分嘅評分標準
有咩可能就會俾條友攞佢一直嘅拿手菜贏
又唔洗咁燥..好多時唔怪得後生個輩...根本支那都控制住香港啲大部份傳媒..正統中文廣東話就越少人用同講...久而久之個腦都係不加思索就出左支那用詞...但其實有啲詞係台灣果邊用開...只係支那將佢發揚光大...
睇緊 好鬼正
HK MC 呢d睇八卦多過煮嘢食
香港大陸台灣搞 到最後都會娛樂化
或者內定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞