[Eason] 陳奕迅討論區(6) - 12月12日唱片舖見

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
敬菸一聽佢咁唱 就好似佢舊時把聲
係呀,老板話係陳奕迅揸住嗰隻囉,都係豪華版
呢樣真

聽完隻可一可再真係有種唔捨得嘅感覺

好耐冇試過有呢種感覺
我啱啱都問咗了
鬧就係怨
由龍舌蘭已經係公海屌到七彩
咁唔滿意咪開post屌柒佢 大把人和應
呢個post啲老屎忽一早知陳生會包碟 對詞唔會有expectation 先唔會係咁講陳生啲詞有幾差 、咬文嚼字 因爲已經預咗
係到做怨婦有撚用咩 係陳生ig講返你今日講過嘅野屌佢仲好啦
你地對音樂無要求無期望 就要其他人都係咁
咁講真
兩邊喺度講個肥仔都唔會睇到佢d詞有幾柒架啦
明明前個排仲有連登仔喺佢ig到屌佢
依家無晒係咪扑撚晒喇
個問題係呢個post 鬧佢有春用咩
一係你出公海開post鬧 一係去環球/eason/陳詠謙ig/fb鬧
呢兩個方法仲有用過你係呢個post鬧100句
我尋日打去問 佢都係咁答我 冇得訂
cd warehouse屯門 話冇得訂了
有冇講點解唔比訂
太多人訂?
根本就可以理性討論
係討論嘅一部分

因「陳」廢言 無意思

不過打手好易睇
根本就可以好好討論咩叫「吻停」
一整日,得一位巴打有講過

好似
變幻 拆不開 我們
(我們 )已成 我們

咁食字法 就好似
不來嘅
沒有往事+如煙 因給你

屌嘅唔俾屌
讚又唔就識讚

成班垃圾做打手就叻
下次開topic 討論區(唔講詞)啦
柒頭
啱 呢個post全部都係打手
呢到冇人care你點鬧陳詠謙啲詞有幾差
麻煩請你抵制呢個垃圾post 唔好再留言推post啦
唔知幾時會出第二版包埋紀錄片同live呢
啫係21號walk in買既話
有無tee送?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞