[Eason] 陳奕迅討論區(6) - 12月12日唱片舖見

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
屌你老母moov 俾唔到錢 聽唔到新碟
求其分享一首歌咪聽到
不過我都係有某啲歌未出碟或者冇出碟先會咁樣聽
其他都全部買碟
唔係 我係咁完俾錢個掣 轉個頭想聽歌就話我都未俾錢 冇得聽歌
咁垃圾
轉會啦
Kkbox定Spotify 有多啲eason既歌 定一樣
我鍾意spotify多啲都好齊歌下
Moov都ok嘅 例如h3m moov live 陀飛輪電台版
但佢老母冇黑夜不再來03version
聽個opening會以為係今天等我來
咁我轉Spotify啦
我們萬歲
點會係Spotify齊啲呀ching
Kkbox廣東歌同華語最齊
反而Spotify好多歌都無e.g.陳綺貞嘅頭三隻碟
活動福利都好多唔在講 好似之前個試聽會咁
Eason歌spotify算幾齊
另外都會聽下英文歌
一定係spotify最齊
其實預購果個版本係咪得碟同襟章,今日先知有T-Shirt
kkbox係多d本地活動
不過如果你淨係聽eason嘅話
佢最大個event都完咗
之前concert有首樓上樓下好正
仲以為新碟有
舊歌黎會放返喺新碟到
你望佢會有埋個concert到時咪有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞