呂麗瑤,大話精,老屈教練,官都唔信你,哈哈哈哈

201 回覆
552 Like 12 Dislike
好似你d咁撚柒on9嘅人仲好意思走出嚟護主?
兵唔係咁做架戇鳩
佢自己都冇諗住報警喺網絡上屈鳩人就啱?
你條撚屌真係冇腦個喎
你自己單機把啦啦
臭雞
邊撚度、幾時講過有發生過 屈得就屈
原來我幫老母按摩下對腳舒緩下佢d肌肉都有機會俾老母告返我轉頭
唔係佢話ok我就可以按摩架
#metoo真係好撚邪惡
屌你老母
網上吹大,借小小事玩野me too,
開頭唔講人名,呃like算。
點知玩大左,咁多人睇,教練俾人起底
林鄭出聲
自己敢企出黎,但唔敢報警,

警方,社工及多方面體育界人馬出手,
騎虎難下,焗住做埋場戲佢。
落口供,到上庭,

前後矛盾,有幾多係真?
1. 你話人講過起碼都搵番個source出嚟啦,冇source鳩up你話個官屌人老母都得啦
2. 教練幫運動員按摩有咩問題
本來女權目的係身體解放
性別平等
男同女性一般接觸唔應該有限制
依家搞到扭曲曬

永遠都係女模到男人就無問題
男人整到女人任何部位都可以無限上訴
根本就病態
個八婆遞個籮柚俾人又淑女所為呀?
屌你老母
你過去做教練囉
冚家蛋
得把閪口喺度講
對LUN住事實仲撐
你生個女出嚟做運動員屈多獲屈到成功為止啦
抵撚死 以為老屈人唔使成本
?個女仔已經好慘
佢害完人你覺得佢慘咁撚反智
我覺得你你老母好撚慘
人metoo佢metoo
之前有女學員講過正常都係除長褲按
入面係p褲有時底橫
佢唔覺得有問題
臭閪港女
香港法治已死,如果麗妹勇敢D
一早講出件事,相信唔會有今日既結果
唔該你地搞清楚呢家係有疑點令被告無事
你地收下把口啦,一個女仔咁樣屈住屈住咁耐
佢地好慘架,比佢見到你班衰人講野真係哭死佢
之前Tag metoo個班撚樣出黎講兩句啦
應該要去佢賣過廣告嘅post 無論facebook ig都係下面comment
去埋廣告商個page到comment

麗妖面皮咁厚閂facebook一頭半個月彈翻出嚟又冇人記得佢㗎啦 

要從廣告商著手 封殺女權妖

唔好問邊個做 我就已經comment咗一堆

今次難得有機會令女權收收皮 巴打要加油 面對女權要齊心
火影世界第一
痴線,連個官都列左四大點唔信佢。

你諗下啦,口講比人搞,之後同佢有親密行為,又送禮物,私下約飲茶。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞