呂麗瑤,大話精,老屈教練,官都唔信你,哈哈哈哈

201 回覆
552 Like 12 Dislike
其實單野好簡單
個教練同個官都話有按摩呢件事
個重點係咪應該放係"有無非禮"呢個issue度呢?
全程按左成粒鐘,你又唔出聲
當你驚俾人溶左唔敢講
但係之後見番教練又無野wor,又影相攬哂搭哂膊頭咁
過左咁耐先黎話metoo
咁勤力開新post
你去按摩揼骨係着住褲按架?
你憑住一個情境就可以判斷一個人係咪正人君子 咁唔使法官啦
點解唔撚得 好多運動員都講過咁係好普遍 一係唔好叫教練按 叫佢地自己出錢搵人按囉 再唔係唔好撚按囉 onl9
班厹唔敢回架
邊有好多????得一個辯方女証人咁講,同埋個教練係庭上承認除事主外,從沒帶過不足16歲女學員返家按摩,亦未曾試過替下半身只穿內褲的女學員按摩
屌你老母 按摩一定要除淨底褲?
唔可以著短運動褲?
第時你生個女出黎 又係做運動
係咪唔介意佢著淨條底褲比教練按大脾?
結論係你仲清楚過証人
咁不如連登派你做代表審埋判埋啦
咁佢有冇帶運動褲呀 第時你生個女出黎 又係做運動 係咪要又唔介意佢屈個教練撩佢個閪呀? 咁又介唔介意佢屈埋你撩佢個閪呀
希望你第時生個女出黎,聲稱比人非禮完仲可以送禮物比對方又攬頭攬頸
個教練其他女學生 話個教練誠實可靠 冇一個女學生撐隻雞 個個撐教練 而隻雞咩證據都冇 你係咪活係平衡時空?
著住牛仔褲按摩的確唔方便,咁可以等時至做(你係街尿急,左近無廁所,唔通隨地ALL咩,做野要睇個環境係咪適合)或者叫佢換條短褲架麻,案發地點係教練屋企,佢有兩個十幾歲女,借條P褲黎有幾難????
屌你老母 按摩除淨底褲又點?
唔可以除淨底褲?

第時你生個女出黎 又係做運動
係咪唔介意佢著淨條底褲比教練按大脾?

係呀屌你老豆! 如果兩個無野怕乜撚呀?
家下回教國家? 女仔唔可以比另一半見到掂到?

就係你呢 D 思想污猥既人永遠往淫處諗, 其實最淫最賤格就係你地

●以事主描述的姿勢,內褲應不能被扯下
她指被告強行扯下她的內褲非禮,惟按照事主描述的姿勢、即她雙臂向後撐,身軀半躺在床上,她的大部份體重應會集中在臀部,若非得到外力協助,她身體會壓住內褲、至內褲不能被扯下。
●未有推開或阻擋被告
事主稱案發時因未及反應而沒作出任何阻止的動作,法庭認為對首次面對同類事件的14歲少女而言,該反應並非不可能,但她亦沒有反射式的動作,例如推開被告或用手阻擋私處。

https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20181116/58919639

你欠教練一個道歉呀臭閪,

仲有教畜學店培正中學未審先判

屌你老母

官都唔信你呀
冇運動褲咪唔好按囉 攞屎上身做乜鳩?
你訓撚醒未 我一直講緊佢除淨人地條底褲按摩呢個行為好撚奇怪 而且上面有人都講左個教練淨係對條女一個係咁 未試過幫其他人咁樣按
我當條女係屈鳩個啊叔
個啊叔自己都抵撚死
支持你打電話去培正中學抗議
依家官判罪名不成立
呂麗瑤支持者就收皮啦
上面個on9比人駁撚左啦 訓撚醒未呀 乜野叫抵撚死呀 比人屈所以抵撚死? 未就係你呢d人搞到個社會咁冷漠囉 睇你都係支那落黎 支那果套驚惹禍上身所以樣樣都唔敢做 縱然見死不救都唔理嘅邏輯係香港唔適用架 雖然呢d唔算見死不救 但都係同一套邏輯 夠有人話係事主要求按啦 醒啦我屌你老母臭閪 死支那狗
如果佢兩個冇野? 你識讀心啊? 醫生都玩偷拍啦
我唔同意除淨底褲按摩就話我回教國家思想 你訓撚醒未
做得教練就要識得避免呢啲敏感情況發生啦
抵啦係到metoo 搭曬膊頭影相完全睇唔出佢有退避
就係你呢 D 思想污猥既人永遠往淫處諗, 其實最淫最賤格就係你地

如果佢兩個冇野? 你識讀心啊? 醫生都玩偷拍啦
你又識讀心? 出面有人強姦你老豆係咪強姦你老母生你出黎呀孽種

我唔同意除淨底褲按摩就話我回教國家思想 你訓撚醒未
你知唔知回教國家就正正係你呢種垃圾思想 ?

做得教練就要識得避免呢啲敏感情況發生啦
因為你既性別我要避忌? 你無撚野下話?

係咪有男人女人就要著小 D?
係咪有男人女人就要唔好出夜街?
係咪有男人女人就要XXXX?

你呢種垃圾睇低女人同女人自己既判斷能力, 正賤種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞