呂麗瑤,大話精,老屈教練,官都唔信你,哈哈哈哈

201 回覆
552 Like 12 Dislike
hahaahahahahahaahahahhahahhahahaahhh
推到隻臭雞仆街死
臭雞!我遊日話嘅
1. 你自己都識反問我係咪識讀心 咁你就咪撚一開始先入為主咁講「如果兩個無野 怕乜撚野呀」 屌你老母係到駁鳩番自己 仲係到講乜撚野強姦老豆老母

我反問你姐係話緊你廢噏呀撚屌 你證實唔到就咪撚下判斷明未呀戇鳩!

你自己講: 第時你生個女出黎 又係做運動
係咪唔介意佢著淨條底褲比教練按大脾?

我答你: 係呀屌你老豆! 如果兩個無野怕乜撚呀?
家下回教國家? 女仔唔可以比另一半見到掂到?

之後你吠: 如果佢兩個冇野? 你識讀心啊? 醫生都玩偷拍啦

我咪反問你係咪識讀心囉傻鳩

2. 你講緊個啲回教垃圾思想係點撚樣啊?解釋黎聽下?
http://awwproject.org/2015/07/afghan-men-can-wear-underwear-in-public-but-a-woman-cannot-wear-a-short-dress/

Men call their brother-in-law’s wife “sister” while their brother is alive. But if their brother dies, they marry his wife. Men can wear any clothing. They can wear their underwear in public. But if a woman wears a short dress, both men and women will call her a whore.

底褲同其他衣服一樣只係塊布, 你就講到煞有介事
" 按摩一定要除淨底褲? 唔可以著短運動褲?"

就係你呢 D 人思想下流諗到見到底褲就有野.

3. 因為性別就要避忌? 我幾撚時講過男人唔應該幫女人按摩? 不過如果你老母平時慣左賣大包日日做免費雞 你思想比我開放都情有可原

我幾時有講過話你講過男人唔應該幫女人按摩呀? 我一直都係屌緊你

就係你呢 D 思想污猥既人永遠往淫處諗, 其實最淫最賤格就係你地呀傻仔!

你答我啦, 醫生都玩偷拍啦? 出面有男人強姦, 你老豆係咪強姦你老母生你出黎呀孽種
我老母有無大平賣唔知, 但係一定無比我老豆強姦囉 ..
咁都告得入
遲下D港女有樣學樣 Metoo埋 D前男朋友
如果咁都告得入 世界大亂嫁啦
遲下D港女有樣學樣 Metoo埋 D前男朋友
怪邊個? 咪怪誣告果個囉支那仔 咪再用你d支那邏輯啦
G
有冇判詞睇
臭雞呂麗瑤冇料冇人氣就告恩師增加人氣
一世臭雞呂麗瑤
其實最重要一點係
如果真係有非禮 就唔會之後合照都咁close
呢樣係無可能 睇合照亦都唔係女方所指有距離

如果咁都告得入
男女朋友做過愛 分手後告佢你強姦都得啦
你話教練事實係有除淨底褲按摩
咁你事實夠同前女友有扑過野啦
睇見班metoo撚死撐就好好笑
個官暗示緊呂小姐畀人按完爽完仲要屈人
但睇完相就縮返
中晒
Me too失敗 爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞