呂麗瑤,大話精,老屈教練,官都唔信你,哈哈哈哈

201 回覆
552 Like 12 Dislike
屌你老母 按摩一定要除淨底褲?
唔可以著短運動褲?
第時你生個女出黎 又係做運動
係咪唔介意佢著淨條底褲比教練按大脾?
屌你老母 按摩除淨底褲又點?
唔可以除淨底褲?

第時你生個女出黎 又係做運動
係咪唔介意佢著淨條底褲比教練按大脾?

係呀屌你老豆! 如果兩個無野怕乜撚呀?
家下回教國家? 女仔唔可以比另一半見到掂到?

就係你呢 D 思想污猥既人永遠往淫處諗, 其實最淫最賤格就係你地
如果佢兩個冇野? 你識讀心啊? 醫生都玩偷拍啦
我唔同意除淨底褲按摩就話我回教國家思想 你訓撚醒未
做得教練就要識得避免呢啲敏感情況發生啦
就係你呢 D 思想污猥既人永遠往淫處諗, 其實最淫最賤格就係你地

如果佢兩個冇野? 你識讀心啊? 醫生都玩偷拍啦
你又識讀心? 出面有人強姦你老豆係咪強姦你老母生你出黎呀孽種

我唔同意除淨底褲按摩就話我回教國家思想 你訓撚醒未
你知唔知回教國家就正正係你呢種垃圾思想 ?

做得教練就要識得避免呢啲敏感情況發生啦
因為你既性別我要避忌? 你無撚野下話?

係咪有男人女人就要著多 D?
係咪有男人女人就要唔好出夜街?
係咪有男人女人就要XXXX?

你呢種垃圾睇低女人同女人自己既判斷能力, 正賤種
死港女,學人metoo都唔照下自己個西樣
你都白撚痴 我冇話條女屈人冇錯 條女屈人性浸 metoo係死臭閪呢個我唔否認 但係個啊叔自己on9 平時又唔係幫其他人按 今次好按唔按 除淨條底褲幫條女按
都唔知你講乜鳩支那驚惹禍上身乜都唔敢做既邏輯
就算係條女主動叫個教練幫手按 咁都起碼比條運動褲佢著住啦 唔通條女叫佢奶閪佢就奶咩?做得教練呢啲都叫做為人師表 唔撚識得避忌呢啲野咁搞到今時今日咁怪邊撚個
你理得人插埋入去,你情我願就唔叫非禮啦
事後唔報警一樣咁close,n年後先死出黎話人非禮
放過瑤瑤啦,話晒攞過亞運銅牌
Metoo
係呀社會發生乜柒都唔關你事啊
愚民繼續返大陸飲喜茶啦
教練早就身敗名裂
目的已經達成
佢個樣咁安全 官好難信啵
條女都話自己因為著住老牛,所以同意除淨底褲
咁關教練認唔認咩事??你有認知障礙 ???
你自己都識反問我係咪識讀心 咁你就咪撚一開始先入為主咁講「如果兩個無野 怕乜撚野呀」 屌你老母係到駁鳩番自己 仲係到講乜撚野強姦老豆老母
你講緊個啲回教垃圾思想係點撚樣啊?解釋黎聽下?
因為性別就要避忌? 我幾撚時講過男人唔應該幫女人按摩? 不過如果你老母平時慣左賣大包日日做免費雞 你思想比我開放都情有可原
上面罵戰就出去罵啦
嘈撚到好似小學生鬧交咁
讀心讀你老母心咩
講返單案啦,無人想知你地識唔識讀心同淫唔淫賤呀
連登法官大獲全勝
●事後仍與被告保持親密關係
根據事主metoo貼文,她指事後身體很誠實,對被告產生厭惡,但基於被告對她有恩,故勉強維持表面關係。惟根據庭上證供,案發後她仍到被告鄰居家玩狗、乘坐被告車離開,及後8年仍與被告保持社交接觸,包括送禮物予被告、參與對方女兒婚禮、上載與對方的合照並親暱稱呼對方、與對方態度親密並有身體接觸,與她貼文描述不符。
練官坦言,若上述證據分析只是單一事件,或不會影響他對事主證供可信性的質疑;但綜合而言,則足以使他認為證供帶有合理疑點,遂裁定被告罪名不成立。

其他唔講,剩係講上面呢段,有乜撚野好拗,你係唔係咁好戲呀, 陳永仁呀做左10年卧底? 幾憎呀韓森都要埋佢身呀?

發生左件事之後仲可以有咁多交流, 你老味搵咩人信?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞