呂麗瑤,大話精,老屈教練,官都唔信你,哈哈哈哈

201 回覆
552 Like 12 Dislike
好囉,依家真相大白
講大話,抵撚死,官都唔信你

-----------------------------------------

田徑教練黃恆非禮女學員罪名不成立

曾任田徑教練的77歲退休人士黃恆,涉於8年前在大埔住所藉詞替女學員按摩,強扯對方內褲非禮,案件經審訊後,裁判官今裁定被告罪名不成立。
案審期間事主X在屏風後作供,指2009年9月1日至2010年4月8日期間某天在被告寓所,被告藉詞按摩雙腿要求她脫下長褲,並突然扯下她內褲在陰毛位置撫摸打圈。
被告自辯時則稱,由於事主X當時身穿厚身牛仔褲,「好難攞到個感覺」,遂建議X脫下長褲,X同意。被告指先後替X按摩大腿和小腿肌肉,歷時約1小時,其間兩人有傾有講,「佢同我溝通可以按邊度邊度」。被告強調,X在整個按摩過程中均有穿內褲,他從沒扯下對方內褲。
呂麗瑤篇文謊話連篇
網上留言,哇眾取寵,誇大失實

提防呂麗瑤,靠光環吹水
佢講所有野,先諗清楚,絕對不能信。
同台灣堆臭雞

上完床提告一樣
延伸閱讀

呂麗瑤跟梁震英一樣,大話連篇,絕不是一名可信的證人

http://lih.kg/bDfGiS

已經證實呂麗瑤講大話,篇文已經係不可信既証供

http://lih.kg/ayabeS
當日我網上發起踢爆佢講大話行動。
多謝一眾巴打響應

開心死我了
有疑點咪即係唔信囉,鳩UP都係疑點黎
個官坐時光機返左去睇呀?
好有意境張相同文字 每一粒文字都有臭閪味
分唔分到無罪同無做的分別??
你分唔分弱智同無知既分別?
證據有疑點又肯定到有做 如果證據夠成立到有做個行為就應該夠入罪啦

禁入去就睇到 連登出圖壞撚左
根本係搏上位 老屈人
自願叫唔叫非禮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞