[越位達]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
某幾個成日發表埋啲on9嘢以為自己好特別
成個車post想睇啲正經留言少之又少
廁格
請珍惜老鼠,簡直係轟區傳奇
古狗thank you巴哥,換黎成班人🐍🐍🐍佢
其中一個垃圾桶以Moses 命名
要車區小朋友正常
利申:今年中二
撲出黎話block果d,連登咁多個車post都唔知有無留過5個言
卡啦蘇走出黎話block左以為好威
睇左幾頁垃圾reply之後 最高汁算係你呢個reply
willian god!
買迪列特啦
巴哥=🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍
都唔輪到我地買啦
頂唔順 星期日先解unblock老鼠

膠就算又唔好笑仲要次次有圖哂9我流量

以前一星期一次呢家日日膠幾次咁
比多d錢買個貴d既plan啦好心就
有幾多quota都好睇垃圾膠圖都係哂

我有一億身家用1000蚊買舊屎都係哂錢
我地有錢買人咩
其實連登app有cache,load過1次你用飛行模式都睇得返幅圖。。。
CHO 未必肯簽新約
沙狗快啲借佢走/俾後備位啦
有頂級聯賽球隊要就一月借走佢啦
根本無時間出
英冠都要借啦
得18碎又唔係美斯級數,撚有人肯用咩
連登仔做任何一隊教頭佢都會係必然正選
Callum Hudson-Odoi remains reluctant to renew his Chelsea deal. Talk of a loan move should be joined by a permanent one tbh. He could be the next Jadon Sancho with interest overseas: goal.com/en/news/chelse… #CFC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞