[越位達]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
Kepa 75分鐘被換出 唔係傷掛
迪基亞長期坐穩正選,友賽試晒2個龍姐。
達狗半價求售
Goodbye and thank you morata
直頭係完美選手
賴那嘅力量
栗田嘅速度
大田原嘅智慧
門太嘅控球
雪光嘅體能
大田原肯定聰明過佢
再加阿旺既智商
我幾鍾意佢,對球會忠誠既球員值得留低
但係煙囝一日係度,巴卡真係無希望。
Thorgan Hazard -

”To be honest, even I don‘t know if there is one (buyback clause)

My father deals with that now. If Chelsea want to buy me back one day, I think they’ll do it, that‘s not an issue. Actually, if there is or isn’t one, it‘s the same, really”.
糷一次傳三件 法比 雞屌 baka
接貨蘭
收埋摩閪 飲水 沙包啦 比返啲錢我地買人
兄弟幫
Welcome back hazard!
咁偉大 但法比其實仲有啲用
出面傳緊因爲要俾人罰4個轉會窗 所以沙sir2億洗 如果係真大家會點用 其實真係唔算多 頂盡加埋清走啲冗員有多30-40m

如果買pulisic 當50m icardi 100m Romagnoli(沙sir target)40-50m(?) 左右閘買咩人好?
買哂既AC真係好安答
到時真係回到當時
金錢足球始祖
點解要罰
鼠神: all in kane 包皮
沙sir有幾多target
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞