[越位達]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
上季干地玩權鬥焦土時
安又梅開二度,又世界波射穿疤獌
以前球員高鋒期係29 30開始 係c朗美斯時代開始之後先多左球星25至27已經高鋒 29 30已經跌 達本身都ok快加上佢有啲技術 係射術麻麻 同成日跌依下幫唔落 以前又打後備多 你覺得佢到左上限你咪等幾年再鞭我囉
已經話左兩個依家都唔好得去邊 係可以俾機會達姐
老老實實
佢咁既心態仲有大會正選踢已經偷笑
買到icardi kane 邊個仲用達啊 不過icardi都未踢過英超 但覺得佢會啱車用
仲有破地獄個期 變埋死球專家
開頭佢踢祖同皇後備個陣又咁後生都覺得抵買 但踢左一年心態越黎越差 越踢越頹 睇下佢突唔突破到自己啦
係 利雲黎車都冇波入 dybala黎車都會安仔之流
icardi依家係國米係咪又踢到最top球星呀
連登次席迷安留名!

Two legend
成日凝住球證逼害佢就算數啦
啲牌9成都係屌鳩個球證拎
雖然我反安,但安同達個位只可以補強一個既話,一定係補達個位,最主要係達個心態唔要得,第一季黎到當你唔知英超個尺度點,第二季都識啦,都唔計你射術唔掂、單刀唔入,屌你老母下下一撞就跌,上場仲要on9到無限越位,又成日狂燥症咁

安都係鳩架啦,但仲會間唔中勁下,達真係鳩足咁耐
後備落場踢三個字都要無撚謂foul食牌
成日話買前鋒急切啲
依家高層玩一買一賣

班撚樣賣唔走達狗分分鐘真係唔買新前鋒
好多英撚笑尻Joe Cole
祖高爾都掛埋靴
giroud 配蜘蛛俠音。。。
邊個會收佢 返意假?
巴卡、飲水、莫拉達

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞