[越位達]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
又國際賽
真係多得越位達唔少
又輸唔到
沙利果d假進攻足球
成班淨係得個搓 冇威脅 喺度擦控球率
曼城果d控住個波 個個都好機動冇波走位 由其係兩翼
兩三腳已經到人地心臟地帶 一般黎講頭10分鐘已經入到波 但入完波你又攞唔到佢波
同西班牙鳩猜足球冇分別
baka尋晚好似ok
建議女人達睇返一百次同鄉艾卡沙點突破越位再處理單刀
巴塞神鋒着哂火 疤仲賣唔賣人
單刀假腳撚紐亞果下幾有信心,我諗疤會放但應該起碼30m, 多仔唔會咁多錢買一個人 好似係
人蠢 點醫都冇用
FM 話佢有 23m option to buy
唔知堅定流
唔止eq都無,對愛果場,最後邊線得住個位再自己飛身達落地,我真係屌佢老味
FM 堅wo

The Valencia-born striker's contract with Barcelona runs until 2021 but Dortmund have the option to make his loan move permanent next summer for €25m. As such, the player's future is no longer in Barça's hands. If the German side deposits the €25m, there's nothing Barcelona can do to stop the move from happening

https://www.sport-english.com/en/news/barca/the-clause-which-allows-paco-alcacer-to-return-to-barcelona-7081196
德甲野真係睇下就算
上季亞衣
上季呀依踢德甲夠著曬火啦
睇定啲好喎
經常越過界線既男人真係好性感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞