[越位達]車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
依家既佢都唔知值唔值40m
高層就點睇都唔似會蝕咁多放

最大機會係外借去國米/AC呢類球隊
飲水去意假 無左最值錢的英人身分
呢三件真係R爆頭都唔知點放
巴卡今季柒到唔識踢波咁
AC就一定唔要架啦

如果標20m應該有隊肯要既
睇下高層肯唔肯又蝕咁多
飲水收份高薪 唔洗比賽
不知幾撚爽
Andreas Christensen has told Sky Sports News he does not expect to leave Chelsea in January, but has warned he is unhappy with his current situation.

The centre-half has struggled for games under Maurizio Sarri this season, playing just six times in all competitions and not featuring for a single minute in the Premier League.

That contrasts starkly with the 40 matches he played last season under Sarri‘s predecessor Antonio Conte, who preferred to play with an extra centre-half.
殺柏 藥鳩 飲水 莫拉達
以幾件蝕本貨人工高又廢
都唔知邊到搵水魚買
迷安從來不易 這個你我早已知
其實最弊係高層唔會蝕好多放
不過唔怪得 商業世界既野

但要一月買新前鋒
除咗諗有乜前鋒好買
其實要諗咗要放達狗先 (借又好,賣又好)
邊個會收佢 返意假?
依家既佢都唔知值唔值40m
高層就點睇都唔似會蝕咁多放

最大機會係外借去國米/AC呢類球隊
殺柏 藥鳩 飲水 莫拉達
以幾件蝕本貨人工高又廢
都唔知邊到搵水魚買
其實最弊係高層唔會蝕好多放
不過唔怪得 商業世界既野

但要一月買新前鋒
除咗諗有乜前鋒好買
其實要諗咗要放達狗先 (借又好,賣又好)
傳緊mata完約free去阿狗
上季比你長打正選就差唔多場場交學費
宜家比你打下霸氣杯仲咁多嗲
有多啲表現先講野啦
表現又唔係好
free去阿,不如返黎
打右翼/高華錫個位都幾爽
操大隻d先啦屌
踢齊盃賽又唔算出場好少姐
佢地兩個既後備係Zappa同Emerson你想點
果位係咪宮清轉生
點解頭也不回車路士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞