[認真] 點識怕羞既男仔?

121 回覆
5 Like 4 Dislike
屌你男人老狗過去直接過去問人拎電話咪得
A0表示好想有個樣唔差又大波有肉地既女仔識自己
最尾咪又係冇人搵我
靚仔怕羞=斯文可愛
柒頭怕羞=冇人想理你囉毒撚
靚仔怕羞=斯文可愛
柒頭怕羞=冇人想理你囉毒撚

gay

有冇幾招教下我 怕醜仔鍾唔鍾意女仔主動?

建議用msg傾
借個學業上嘅話題開始
然後好順手喺fb share 嗰啲hit 圖send 比佢睇
乘機問吓佢啲個人興趣,最好係同張圖有啲關係

女仔主動就無咩所謂
但捉住我不停講自己嘢會好唔耐煩
如果係問我嘢都好樂意答你
但太主動會好快blacklist

明白 我本身都唔係太主動,反而驚會dead air多啲
希望今個sem可以拎到佢電話 佢就grad了

科野有無proj
或者你話想拎佢電話方便搵到大家

跟住試下msg佢
了解佢多少少野
最好令大家有互動
唔好只係得你講無佢講

總之keep住自然d就ok
D野慢慢黎唔洗急

無啊,科野好hea的,有上堂就a range到,所以唔洗點同同學溝通 不過我諗如果拎電話佢都應該唔會拒絕既

多謝意見,成功再上黎話大家知
怕咩醜仔啫
靚仔就靚仔啦
試下換做個毒撚睇下你會點

唔靚仔架 普通樣,有少少細個咁
咪主動啲囉,咁都要問

一黎覺得怕醜既男仔好得意 同佢地講野好有初戀feel(唔知係咪咁形容 ),佢好似尷尷尬尬有啲臉紅咁,咁岩四目交投個陣佢又會好怕醜咁移開視線 之後自己係到傻笑 令我成日小小野都比佢搞到小鹿亂撞

二黎我本身唔介意男仔悶/木頭,我自己都唔係好有趣

三黎安全感問題,如果真係做男朋友黎講既話,唔會考慮好外向同任何人都好傾得埋既男仔,自己比較易吃醋同無咩安全感,靜/怕醜/毒 對我黎講會係比較吸引

但係你有無諗過呢d男仔好無出息,佢第日同你出街去搭車可能連叫落車都唔敢,你帶佢去見你d fd,佢對住你d fd一句野都唔講,成個自閉咁會唔會覺得好無面,佢連上堂都無人同佢坐你唔覺得佢好柒嘅咩?我成日比fd話想溝女就要變得外向先有市場

我又唔會覺得好無出息,每個人都有自己性格,當初同得佢一齊就己經知道佢份人係點,唔會一齊左先黎嫌棄

話說搭小巴唔敢嗌落車呢件事,我ex都係咁,佢以前都算係半個怕醜仔黎,佢覺得做呢樣野唔舒服我作為女朋友都唔會逼佢啦,去搭鐵or巴士咪得,大家遷就一下就OK,又唔係啲咩大件事

見fd呢方面就,我自己係男朋友大過天既(雖然好似好衰 ),如果帶佢去見fd既話都係想大家互相認識下自己圈子既人,等佢知下我啲fd份人係點。我亦唔需要佢地認同我男朋友,我自己鍾意佢就得啦。不過我啲熟既朋友個個都好女仔黎,唔係膚淺港女,唔會因為我男朋友靜/唔講野就會叫我唔好要佢/講佢壞話個啲八婆黎

上堂無人一齊坐一啲都唔柒 我唔明點解咁多人都咁諗 如果真係識唔到啲夾/價值觀相同既朋友,無必要改變自己夾硬去識人,無必要為左其他人目光而去令自己難受。

想溝女就做自己啦,唔係個個女仔都鍾意外向既男仔架嘛,比啲信心自己,一定有女仔會欣賞依家既你

哇!巧感動😹,原來香港仲有你呢d性格咁好嘅女仔,不過可能已經100000得一個好似你咁

一黎覺得怕醜既男仔好得意 同佢地講野好有初戀feel(唔知係咪咁形容 ),佢好似尷尷尬尬有啲臉紅咁,咁岩四目交投個陣佢又會好怕醜咁移開視線 之後自己係到傻笑 令我成日小小野都比佢搞到小鹿亂撞

二黎我本身唔介意男仔悶/木頭,我自己都唔係好有趣

三黎安全感問題,如果真係做男朋友黎講既話,唔會考慮好外向同任何人都好傾得埋既男仔,自己比較易吃醋同無咩安全感,靜/怕醜/毒 對我黎講會係比較吸引

但係你有無諗過呢d男仔好無出息,佢第日同你出街去搭車可能連叫落車都唔敢,你帶佢去見你d fd,佢對住你d fd一句野都唔講,成個自閉咁會唔會覺得好無面,佢連上堂都無人同佢坐你唔覺得佢好柒嘅咩?我成日比fd話想溝女就要變得外向先有市場

我又唔會覺得好無出息,每個人都有自己性格,當初同得佢一齊就己經知道佢份人係點,唔會一齊左先黎嫌棄

話說搭小巴唔敢嗌落車呢件事,我ex都係咁,佢以前都算係半個怕醜仔黎,佢覺得做呢樣野唔舒服我作為女朋友都唔會逼佢啦,去搭鐵or巴士咪得,大家遷就一下就OK,又唔係啲咩大件事

見fd呢方面就,我自己係男朋友大過天既(雖然好似好衰 ),如果帶佢去見fd既話都係想大家互相認識下自己圈子既人,等佢知下我啲fd份人係點。我亦唔需要佢地認同我男朋友,我自己鍾意佢就得啦。不過我啲熟既朋友個個都好女仔黎,唔係膚淺港女,唔會因為我男朋友靜/唔講野就會叫我唔好要佢/講佢壞話個啲八婆黎

上堂無人一齊坐一啲都唔柒 我唔明點解咁多人都咁諗 如果真係識唔到啲夾/價值觀相同既朋友,無必要改變自己夾硬去識人,無必要為左其他人目光而去令自己難受。

想溝女就做自己啦,唔係個個女仔都鍾意外向既男仔架嘛,比啲信心自己,一定有女仔會欣賞依家既你

哇!巧感動😹,原來香港仲有你呢d性格咁好嘅女仔,不過可能已經100000得一個好似你咁

其實身邊都有好多好女仔,可能只係你地無留意佢 不過講真我識既好女仔多數都中同,大學識既一個sem可能先識到一兩個好,都係睇你好唔好彩
怕羞正就唔會咁多男仔a0啦
又話毒又話內向又乜

利申。。。怕羞仔
就咁聽樓主形容 都覺得果個男仔冇咩競爭力既人黎 樓主條件差?
就咁聽樓主形容 都覺得果個男仔冇咩競爭力既人黎 樓主條件差?

點解咁多人鍾意stereotype怕醜就無競爭力
如果呢個世界個個都咁aggressive一早打到7 彩

講真 有番咁上下條件既女仔都鐘意口才了得既男仔 而唔會簡舊呆木 除非知道自己差,配唔起呢類男仔,先會簡件唔出聲既宅男

講真 有番咁上下條件既女仔都鐘意口才了得既男仔 而唔會簡舊呆木 除非知道自己差,配唔起呢類男仔,先會簡件唔出聲既宅男

你個名
有肉地🤢

普通樣=中下
有肉地=???
怕羞正就唔會咁多男仔a0啦
又話毒又話內向又乜

利申。。。怕羞仔

只可以講每類人都有market
放棄啦 人地hehe嚟
我樣都唔算差呀 正正常常樣 但我好毒下 點解冇女埋身

20歲仔
認真回返,點解我做咗廿幾年人都未遇到樓主呢啲女仔
我都係好怕羞,連想入餐廳食飯、去啲未去過的地方買嘢,都會喺門口徘徊一陣先敢入
通常因為怕羞我會好慢熱,唔熟我的會覺得我係怪人,之後就唔想理我
但熟我的人就知我好nice,但熟我的人大部分都係男
我樣都唔算差呀 正正常常樣 但我好毒下 點解冇女埋身

20歲仔

同埋我都好怕醜下

點為止無競爭力
同埋佢讀個科係我一直好有興趣但當初(為前途)而唔夠膽揀,聽到佢都真心好鍾意呢方面既野,令我更欣賞佢

我條件上面都講左 唔會話係差 但唔特別好係真既
放棄啦 人地hehe嚟

腐女表未hehe也不錯
放棄啦 人地hehe嚟

腐女表未hehe也不錯

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞