[認真] 點識怕羞既男仔?

121 回覆
5 Like 4 Dislike

認真呀
又未到大肥婆,bmi正常 到到都有d肉咁姐

通常講得bmi正常都應該係肥婆

真係正常架
ex仲抱得起我 應該唔算超重掛(好似係)

十個話自己有肉地九個都係肥婆

係香港有肉便是肥婆
借筆借紙巾借散銀囉 又可以借還返比佢嘅時候見多次
Bmi正常 但體脂唔正常
主動小小就得

總係怕佢會覺得我煩
下定決心下個禮拜聊多啲佢講野 其實今個sem好似已經好左 佢落堂個陣起碼都有同我講88

如果你唔同佢講野佢會唔會同你傾計

真係正常架
ex仲抱得起我 應該唔算超重掛(好似係)

十個話自己有肉地九個都係肥婆

係香港有肉便是肥婆

自稱有肉係肥婆
徳川=欣宜
我想問下你係咪我ex?
其實bmi係唔係歐美人計先準
亞洲人基本上係一般已經好肥
主動小小就得

總係怕佢會覺得我煩
下定決心下個禮拜聊多啲佢講野 其實今個sem好似已經好左 佢落堂個陣起碼都有同我講88

如果你唔同佢講野佢會唔會同你傾計

如果果堂咁岩坐埋一齊既話佢都有時會講下自己野
唔知依家算唔算係朋友
我想問下你係咪我ex?

如果係既話 希望你過得好
雖然你真係好衰
其實bmi係唔係歐美人計先準
亞洲人基本上係一般已經好肥

有亞洲版
事實上肥唔肥要睇脂肪%

呢排又真係無量過脂肪% 最上一次好似都係中學PE堂既事
不過唔係大肥婆就真係講真既 可能我骨架細 睇落唔大份
一半回覆都係討論緊佢肥唔肥

PS 怕醜仔

PS 怕醜仔

有冇幾招教下我 怕醜仔鍾唔鍾意女仔主動?
怕醜仔係唔會離開佢班fd
所以你應該搵其中一個接近下
再慢慢埋佢地果埋

PS 怕醜仔

如果唔係樣衰黑人憎,正常唔會唔中意女仔主動
但佢會怕你係係成班fd面前主動,搞到佢唔知點好
其實都同佢一齊上左成個sem既堂,上堂通常坐大家附近 但都係grp discussion個陣先會講下野
佢份人好怕醜 對男對女對prof都係唔係幾講野 所以我唔係幾敢好主動
暫時又唔算鍾意佢既,有啲好感,希望可以了解佢多啲做個朋友
有無人可以提議啲可能+唔係好odd既方法?

我自己就
樣一般 唔醜唔靚
身材ok啦 叫有肉地既

但性格都係慢熱啲 同唔熟既人多數都係人問一句我先答 唔係好識諗話題 係自己有興趣既先會講多啲

PS 怕醜仔

我就無乜好感既話就會完全唔想理你。

同你有得交流既話, 重要主動果隻,就真係要有好感先會咁做。 有好感當然想人好主動
都係果d啦 扮唔識問佢功課最簡單直接

但個科我成績好過佢

成績好過佢都可以問架,求其問下佢野再傾下閒計
佢有男朋友 放開佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞