[認真] 點識怕羞既男仔?

121 回覆
5 Like 4 Dislike
其實都同佢一齊上左成個sem既堂,上堂通常坐大家附近 但都係grp discussion個陣先會講下野
佢份人好怕醜 對男對女對prof都係唔係幾講野 所以我唔係幾敢好主動
暫時又唔算鍾意佢既,有啲好感,希望可以了解佢多啲做個朋友
有無人可以提議啲可能+唔係好odd既方法?

我自己就
樣一般 唔醜唔靚
身材ok啦 叫有肉地既
但性格都係慢熱啲 同唔熟既人多數都係人問一句我先答 唔係好識諗話題 係自己有興趣既先會講多啲
怕醜仔真係好正
其實都同佢一齊上左成個sem既堂,上堂通常坐大家附近 但都係grp discussion個陣先會講下野
佢份人好怕醜 對男對女對prof都係唔係幾講野 所以我唔係幾敢好主動

我自己就
樣一般 唔醜唔靚
身材ok啦 叫有肉地既

但性格都係慢熱啲 同唔熟既人多數都係人問一句我先答 唔係好識諗話題 係自己有興趣既先會講多啲

你好呀欣宜

我自己就
樣一般 唔醜唔靚
身材ok啦 叫有肉地既

你好呀欣宜

認真呀
又未到大肥婆,bmi正常 到到都有d肉咁姐
都係果d啦 扮唔識問佢功課最簡單直接
怕醜仔真係好正

同意
同怕醜仔相處好青澀
都係果d啦 扮唔識問佢功課最簡單直接

但個科我成績好過佢

我自己就
樣一般 唔醜唔靚
身材ok啦 叫有肉地既

你好呀欣宜

認真呀

通常講得bmi正常都應該係肥婆
怕醜仔真係好正

同意
同怕醜仔相處好青澀

又唔見有人鍾意我

一定會有人識欣賞既
可能d女仔好似我一樣唔敢主動姐

你個名
主動小小就得
怕醜仔真係好正

同意
同怕醜仔相處好青澀

又唔見有人鍾意我

一定會有人識欣賞既
可能d女仔好似我一樣唔敢主動姐

我都好怕醜架

你好呀欣宜

認真呀

香港瘦既bmi指數一定係過瘦個range

認真呀

香港瘦既bmi指數一定係過瘦個range

圖呢

我自己就
樣一般 唔醜唔靚
身材ok啦 叫有肉地既

你好呀欣宜

認真呀

真係正常架
ex仲抱得起我 應該唔算超重掛(好似係)
wtsapp r下水吹先lol
佢怕羞既話口咪由淺入深

利申9up
樓豬cat girl咁撚樣 大家快d走

認真呀

真係正常架
ex仲抱得起我 應該唔算超重掛(好似係)

十個話自己有肉地九個都係肥婆
搵我練習下先囉
等pm
怕醜=毒撚
主動小小就得

總係怕佢會覺得我煩
下定決心下個禮拜聊多啲佢講野 其實今個sem好似已經好左 佢落堂個陣起碼都有同我講88
怕醜仔真係好正

同意
同怕醜仔相處好青澀

之前返工識左個怕醜仔 真係好得意
同佢傾計佢會好緊張就乜都講晒出嚟 佢仲要係攣毛
可惜之後再返就見佢唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞