[認真] 點識怕羞既男仔?

121 回覆
5 Like 4 Dislike
點解你會對怕醜仔有好感?個個都話怕醜仔成碌木頭咁?佢都唔講野點解會吸引到你?
利申:怕醜仔 身邊d女見到我成日唔講野望都唔望多我一眼,好奇會有女仔對怕醜仔有好感....
怕醜仔係唔會離開佢班fd
所以你應該搵其中一個接近下
再慢慢埋佢地果埋

我地一齊上個堂係小班 無fd同佢一齊坐 我諗佢成班入面最熟應該已經係我

有無咁多怕醜仔呀
點解我身邊無鍾意怕羞仔既人
點解你會對怕醜仔有好感?個個都話怕醜仔成碌木頭咁?佢都唔講野點解會吸引到你?
利申:怕醜仔 身邊d女見到我成日唔講野望都唔望多我一眼,好奇會有女仔對怕醜仔有好感....

一黎覺得怕醜既男仔好得意 同佢地講野好有初戀feel(唔知係咪咁形容 ),佢好似尷尷尬尬有啲臉紅咁,咁岩四目交投個陣佢又會好怕醜咁移開視線 之後自己係到傻笑 令我成日小小野都比佢搞到小鹿亂撞

二黎我本身唔介意男仔悶/木頭,我自己都唔係好有趣

三黎安全感問題,如果真係做男朋友黎講既話,唔會考慮好外向同任何人都好傾得埋既男仔,自己比較易吃醋同無咩安全感,靜/怕醜/毒 對我黎講會係比較吸引

一黎覺得怕醜既男仔好得意 同佢地講野好有初戀feel(唔知係咪咁形容 ),佢好似尷尷尬尬有啲臉紅咁,咁岩四目交投個陣佢又會好怕醜咁移開視線 之後自己係到傻笑 令我成日小小野都比佢搞到小鹿亂撞

三黎安全感問題,如果真係做男朋友黎講既話,唔會考慮好外向同任何人都好傾得埋既男仔,自己比較易吃醋同無咩安全感,靜/怕醜/毒 對我黎講會係比較吸引

但係你有無諗過呢d男仔好無出息,佢第日同你出街去搭車可能連叫落車都唔敢,你帶佢去見你d fd,佢對住你d fd一句野都唔講,成個自閉咁會唔會覺得好無面,佢連上堂都無人同佢坐你唔覺得佢好柒嘅咩?我成日比fd話想溝女就要變得外向先有市場

但係你有無諗過呢d男仔好無出息,佢第日同你出街去搭車可能連叫落車都唔敢,你帶佢去見你d fd,佢對住你d fd一句野都唔講,成個自閉咁會唔會覺得好無面,佢連上堂都無人同佢坐你唔覺得佢好柒嘅咩?我成日比fd話想溝女就要變得外向先有市場

Your face your fate

Your face your fate

my face is not bad,thx😘
男仔對女仔有好感係咪一定會做主動?
上堂格離有空位佢都唔坐過黎,走去同fd坐
係咪已經冇機
係咪已經冇機

唔係

我又唔會覺得好無出息,每個人都有自己性格,當初同得佢一齊就己經知道佢份人係點,唔會一齊左先黎嫌棄

話說搭小巴唔敢嗌落車呢件事,我ex都係咁,佢以前都算係半個怕醜仔黎,佢覺得做呢樣野唔舒服我作為女朋友都唔會逼佢啦,去搭鐵or巴士咪得,大家遷就一下就OK,又唔係啲咩大件事

見fd呢方面就,我自己係男朋友大過天既(雖然好似好衰 ),如果帶佢去見fd既話都係想大家互相認識下自己圈子既人,等佢知下我啲fd份人係點。我亦唔需要佢地認同我男朋友,我自己鍾意佢就得啦。不過我啲熟既朋友個個都好女仔黎,唔係膚淺港女,唔會因為我男朋友靜/唔講野就會叫我唔好要佢/講佢壞話個啲八婆黎

上堂無人一齊坐一啲都唔柒 我唔明點解咁多人都咁諗 如果真係識唔到啲夾/價值觀相同既朋友,無必要改變自己夾硬去識人,無必要為左其他人目光而去令自己難受。

想溝女就做自己啦,唔係個個女仔都鍾意外向既男仔架嘛,比啲信心自己,一定有女仔會欣賞依家既你
係咪已經冇機

我覺得同fd坐係幾正常既事,唔代表對個女仔無好感。我諗點都要睇個男仔同個女仔互動個陣態度係點先可以知有無好感
黑絲坐隔離是常識吧
撩下佢 可能佢對你有興趣

利申怕醜仔
突然咁多怕醜仔

btw多謝大家意見 我會試下主動啲
一半回覆都係討論緊佢肥唔肥

PS 怕醜仔

有冇幾招教下我 怕醜仔鍾唔鍾意女仔主動?

建議用msg傾
借個學業上嘅話題開始
然後好順手喺fb share 嗰啲hit 圖send 比佢睇
乘機問吓佢啲個人興趣,最好係同張圖有啲關係

女仔主動就無咩所謂
但捉住我不停講自己嘢會好唔耐煩
如果係問我嘢都好樂意答你
但太主動會好快blacklist

真係樣子問題
基本上樣ok少少,成日唔多聲氣,就會有女仔主動埋身
不過多數都好似係樓主嗰啲其貌不揚有啲肉地嘅女仔
一半回覆都係討論緊佢肥唔肥

PS 怕醜仔

建議用msg傾
借個學業上嘅話題開始
然後好順手喺fb share 嗰啲hit 圖send 比佢睇

女仔主動就無咩所謂

明白 我本身都唔係太主動,反而驚會dead air多啲
希望今個sem可以拎到佢電話 佢就grad了

真係樣子問題
基本上樣ok少少,成日唔多聲氣,就會有女仔主動埋身
不過多數都好似係樓主嗰啲其貌不揚有啲肉地嘅女仔

是咪就係你嫌我樣子平凡所以偷偷留下負評

建議用msg傾
借個學業上嘅話題開始

女仔主動就無咩所謂

明白 我本身都唔係太主動,反而驚會dead air多啲
希望今個sem可以拎到佢電話 佢就grad了

科野有無proj
或者你話想拎佢電話方便搵到大家

跟住試下msg佢
了解佢多少少野
最好令大家有互動
唔好只係得你講無佢講

總之keep住自然d就ok
D野慢慢黎唔洗急
怕咩醜仔啫
靚仔就靚仔啦
試下換做個毒撚睇下你會點

冇錯,樣先係重點
下定決心 咩理由都好
攞左電話先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞