新垣結衣 (16) 在今晚回家前我不能死

1001 回覆
121 Like 4 Dislike

我第一次睇呢幕個陣睇到眼濕濕

真心覺得野木寫呢句對白真係好勁
(雖然唔知係咪佢寫)
呢個結局好似返番原點
但係又有回憶咁

呢個真係高潮位
依家齋諗番都想喊

其實今日子應該有感覺,只要厄介日日出現,陪住今日子,就會有慣性記憶出現 厄介

好似隻喵喵咁

睇睇下其他節目都見到主持講gakki, 真係國民老婆
成班痴線佬大叔都著迷

果晚睇紅白淨係睇果幾下都抵番哂

紅白攝影師真係要加人工
無佢 keep 住影住結衣就唔會有嗰一幕
岩岩加既

我知無人會睇
想問下大家有無咩意見
成個頭post任何野都可加可減
最緊要大家喜歡

掂啦
應該#1紅色大字
新人睇左頭post先

贊成注意事項應該#1

要一入post就見到

咁最頂個quote變成咁

- 想追返前post請善用搜尋功能"新垣結衣 (X)"
- 2樓新劇資訊、相集
- 3樓綜藝、相關影片、資訊
- 4樓新手入門攻略、常見問題
長都要睇 爬晒先好黎問野

注意事項
- 有人搞事自動波扑佢,唔洗quote、唔洗show block user
- Google完唔好講禁語,小心會被扑
- 新資源可以擺上黎,不論咩類型都會有人執晒入寶庫

新post格式:https://goo.gl/1jRJUk

成班痴線佬大叔都著迷

大叔先迷,後生反宜鐘意idol

成班痴線佬大叔都著迷

全年齡通殺

成班痴線佬大叔都著迷

果晚睇紅白淨係睇果幾下都抵番哂

紅白攝影師真係要加人工
無佢 keep 住影住結衣就唔會有嗰一幕

睇完逃恥,全世界睇紅白都係想睇結衣
個攝影師話唔定都係迷左gakki先逼佢跳

成班痴線佬大叔都著迷

全年齡通殺

嗯,個節目其他女都high咁好開心咁笑

我第一次睇呢幕個陣睇到眼濕濕

真心覺得野木寫呢句對白真係好勁
(雖然唔知係咪佢寫)
呢個結局好似返番原點
但係又有回憶咁

呢個真係高潮位
依家齋諗番都想喊

其實今日子應該有感覺,只要厄介日日出現,陪住今日子,就會有慣性記憶出現 厄介

好似隻喵喵咁

睇返佢地證明須永唔係自殺果集其實已經有啲跡象,佢雖然岩岩訓醒但係覺得厄介好令人安心
一粒鐘都未有已經差唔多100回覆
有無巴打知用咩軟件cut gif好D
跪求

成班痴線佬大叔都著迷

全年齡通殺

短毛男係結衣fan掛,之前射箭個節目,條友咪狂叫gakki

有條單機仔幫手推po是唔同啲

成班痴線佬大叔都著迷

全年齡通殺

短毛男係結衣fan掛,之前射箭個節目,條友咪狂叫gakki

呢個唔係狂叫果個喎
I love yui
I love yui

Yui love me
有冇人知紅線mv有冇高清版
GAKKI GAKKI GAKKI GAKKI GAKKI GAKKI GAKKI GAKKI!!!!!

投入左就完全感受到個時今日子諗緊乜

最尾餐廳祝福佢個度真係
想喊

繼續
其實今日子絕對算上乘作品
竟然咁低收視

頭幾集老實講唔係幾頂得順 有小小悶

睇下咩角度睇
偵探劇:
愛情劇:

今日子一嚟慢熱, 二嚟最關鍵嗰點係生不逢時, 嗰陣差唔多個個禮拜都撞正啲地獄式對打 (两次花滑, 日韓棒球戰, 棒球季後賽, 棒球決賽, 等等)
又有新結衣post
留名
話說今日特登入一田搵十六茶同雞仔面,但係搵極都無
有無巴打先邊到仲有得賣
有無巴打知用咩軟件cut gif好D
跪求

http://key.chtouch.com/ContentView.aspx?P=1382
我用呢個
幾好用
大王講Gakki

有條單機仔幫手推po是唔同啲

就算扣翻佢嗰啲
呢到都係越嚟越旺場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞