新垣結衣 (16) 在今晚回家前我不能死

1001 回覆
121 Like 4 Dislike
話時話有冇恥逃1080版

好似未出
無咁快

其實會唔會係香港買到碟黎儲
tvb係咪會代理出埋
我記得之前有d日劇都係tvb幫手出碟
Lovetvshow係咪d劇唔齊?我睇逃恥都係睇呢個網

唔齊,有d舊劇冇
亂馬1/2個老豆又係佢

未聽過清唱版 loop緊youtube個mv, 好想知邊到有高清版

聽完清唱返唔到轉頭

有冇拎

我係kkbox聽嘅

http://m.xuite.net/vlog/kobe22132/WVdqNG85LTgwNDQ3NDUuZmx2

呢條link應該有得聽
以本人之名召喚森山實栗派

雖然係小花黨,但係其中一焉都俾左實栗

心口真係好悲劇

我才不想被你批評我的身材呢

雖然係小花黨,但係其中一都俾左實栗

未聽過清唱版 loop緊youtube個mv, 好想知邊到有高清版

聽完清唱返唔到轉頭

有冇拎

我係kkbox聽嘅

http://m.xuite.net/vlog/kobe22132/WVdqNG85LTgwNDQ3NDUuZmx2

呢條link應該有得聽

覺唔覺結衣個樣好似成日都唔同咁
每個造型,長髮短髮都好似會唔同左,有時會唔係太認到
雪肌精巴士個poster唔多認到

長髮同短髮唔同樣

我覺得五官差唔多,係輪廓唔同,短髮多數睇落塊面圓啲,雙頰飽滿啲,長髮就顯得塊面長啲,瘦削啲同有少少起角

長髮同短髮唔同樣

我覺得五官差唔多,係輪廓唔同,短髮多數睇落塊面圓啲,雙頰飽滿啲,長髮就顯得塊面長啲,瘦削啲同有少少起角

LH好明顯個排塊面瘦左好多

長髮同短髮唔同樣

一分界個樣就好成熟
到短又變返後生
搞到成日好似逆生長咁

聽完清唱返唔到轉頭

有冇拎

我係kkbox聽嘅

呢條link應該有得聽

被治癒了
元祖雞垃麵試食報告

味道=童星點心頭麵

估唔到嘅係無味粉,同蝦子麵一樣用滾水淥就出味

巴打睇純日文?
依家連背五十音都一舊舊咁

有諗過買中文版 但怕翻譯完有少少出入
同埋呢d小說d日文唔會太深
同埋中文版引象中比較大本
拎出街睇好麻煩
不過最緊要係日文今日子講野果陣可以配返ゆいちゃん把聲

bb把聲好治癒

好驚一路睇一路笑成個變態佬咁

睇完本大家的日本語就去買今日子嚟睇

係咩,我覺得連漫畫版都幾難睇得明,由其d推理
元祖雞垃麵試食報告

味道=童星點心頭麵

終於都有人覺得似
元祖雞垃麵試食報告

味道=童星點心頭麵

咁咪好難食 ?
元祖雞垃麵試食報告

味道=童星點心頭麵

咁咪好難食 ?

巴打去邊到買
係咪冇人鍾意稻葉
賣萌比唔上黛
可愛唔夠小花
溫柔體貼亦唔及美栗
但飛翔入面既佢真係好中我

最鍾意小稻稻
積極向上,開創第二人生

因為Mikuri 入坑 所以對mikuri 有情誼結
雖然個個gakki 都中意
係咪冇人鍾意稻葉
賣萌比唔上黛
可愛唔夠小花
溫柔體貼亦唔及美栗
但飛翔入面既佢真係好中我

我都鍾意稻葉

但最愛係今日子
新黎報到!睇完逃恥中咗毒,睇埋今日子而家病入膏肓
有冇巴打SHARE LH IPHONE WALLPAPER
元祖雞垃麵試食報告

味道=童星點心頭麵

咁咪好難食 ?

巴打去邊到買

APITA

Aeon都應該有

我寧願食出前一丁囉

呢一pack五包盛惠$54.9

心口真係好悲劇

我才不想被你批評我的身材呢

好想睇LH3
明明都未做完
三木係LH2最後一集重拾鬥志,脫離mr. winwin既邪教
黛亦都未打贏古美門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞