新垣結衣 (16) 在今晚回家前我不能死

1001 回覆
121 Like 4 Dislike

咁搞笑 係咪公司唔俾佢用

佢係宅女黎,平時冇野做都係宅係屋企
仲中意訓到12點
咁既性格如果見佢玩FACEBOOK,自拍呃LIKE仲驚

我記得睇綜藝佢都講過會訓到12點

仲要天光先訓
頭post 圖link 已經全部打包,但係點解drive 話我唔可以upload?

是咪太多?
試下少少up下先
都唔得要搵星空巴
有冇邊位結衣老公知道今日子套劇進度係拍到小說邊一本?

應該係4,但結局係原創
結衣係咪冇fb 點解會咁

佢咩社交野都冇

咁搞笑 係咪公司唔俾佢用

佢係宅女黎,平時冇野做都係宅係屋企
仲中意訓到12點
咁既性格如果見佢玩FACEBOOK,自拍呃LIKE仲驚

好似冇咩見過老婆bb自拍

人地幫佢影相多

港女咩,乜都影一餐
佢似係唔多介意自己個種人
上中居個節目,有個女人分析,一般嘉賓會好介意自己
有自己鏡頭會第一時間望下,睇下自己上鏡點
但結衣就冇望過,反而留意對方更多
話佢應該好適合做綜藝

真係好想問下佢父母點樣可以教到個女咁得人鍾意,等我偷下師

首先要有結衣咁萌咁靚
有冇邊位結衣老公知道今日子套劇進度係拍到小說邊一本?

應該係4,但結局係原創

係咪即係遺言書
頭post 圖link 已經全部打包,但係點解drive 話我唔可以upload?

是咪太多?
試下少少up下先
都唔得要搵星空巴

就咁一張都唔得,不過宜家仲執緊,要del番重覆同將有啲雜誌合番一張,同埋想下載埋Yui's room 個啲,仲要幫 打格仔
覺唔覺結衣個樣好似成日都唔同咁
每個造型,長髮短髮都好似會唔同左,有時會唔係太認到
雪肌精巴士個poster唔多認到

呢張我都差d唔認得佢

呢張我都差d唔認得佢

nylon d相好多都好勁

呢張我都差d唔認得佢

有D相應該比攝影師執過
最萌係gakki話自己著唔同衫有唔同嘅感覺,然後話依嗰唔係自己
面壁思過完 請大家解block支持我重新做人 最多幫你地奶袋

幫你quote比佢地睇

呢張我都差d唔認得佢

呢張我都差d唔認得佢

件衫字體無變型

呢張我都差d唔認得佢

件衫字體無變型

睇波認人

呢張我都差d唔認得佢

有冇人買哂有結衣bb既nylon
剛入坑睇左結衣幾套劇 表示心目中排名係lh>今日子>逃恥>飛翔>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>全開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞