新垣結衣 (16) 在今晚回家前我不能死

1001 回覆
121 Like 4 Dislike
下個post叫 六法法典 好唔好
為左ゆいちゃん今日開始戒丁

睇我外甥仔 有本dse 既雜誌

諗番起自己當年考dse
睇到咩都自動飛左去諗有關考試既野
其實都好痴線
如果當年識得結衣,今日已經做左狀元

考逃恥,特約閒人應該拿滿分
新黎報到!睇完逃恥中咗毒,睇埋今日子而家病入膏肓

歡迎
不過有d版規要留意

呢個真 唔好好似我咁

你口咁臭有無留意都係會俾人扑架啦

諗番起自己當年考dse
其實都好痴線

等同做同一份pastpaper 11次
為左ゆいちゃん今日開始戒丁

即係尋日你⋯

諗番起自己當年考dse
其實都好痴線

諗番起自己當年考dse
其實都好痴線

我實認得特約閒人

樹多村光巴打執左POST未
源仔個段野同綜藝?

呢個真 唔好好似我咁

你口咁臭有無留意都係會俾人扑架啦

我講完先人寫呢個版規咋傻仔

我同啲人格分裂嘅人溝通唔到bye
注意事項:
- Google完唔好講禁語,小心會被扑
- 有人搞事自動波扑佢,唔洗quote、唔洗show block user
- 新資源可以擺上黎,不論咩格式都會有人執晒入寶庫

雖然睇唔到你講咩
不過都多謝你幫手推po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞