新垣結衣 (16) 在今晚回家前我不能死

1001 回覆
121 Like 4 Dislike

痴撚線
其實一早un扑咗 只係無出聲
可以再扑過了

一而再 Block柒條撚屌係冇錯

冇解過

注意事項:
- Google完唔好講禁語,小心會被扑
- 有人搞事自動波扑佢,唔洗quote、唔洗show block user
- 新資源可以擺上黎,不論咩格式都會有人執晒入寶庫

大家識做
不過都要講句公道說話,人格分裂你老母比狗屌

唔好傾佢啦

唔好傾佢啦

小花
個年歷趕唔到新年前
面壁思過完 請大家解block支持我重新做人 最多幫你地奶袋

幫你quote比佢地睇

見你咁有誠意,就解block睇下點
一齊守護結衣bb

只此一次

屌未講完
今生只此一次扑鳩人 緊係唔會解

幫你quote比佢地睇

見你咁有誠意,就解block睇下點
一齊守護結衣bb

只此一次

一打膠接實

我提出2點
第一,如果你有留意佢第一次留言,你發現佢同一入門口就講屌你老母無分別(重要有心,你睇佢啲用字)
第二,正常做錯事之後係唔會成嗰煩膠係咁攻擊人(我唔知佢幾歲)
睇緊code blue
比想像中好睇

同意!我都補緊 同埋ed好上癮應該以前聽過

未睇2季 cb 結衣好多戲份 同主演差唔多

可以同yui瞓晏教真係好開心
睇緊code blue
比想像中好睇

睇cb1有時會幾激氣
睇緊code blue
比想像中好睇

其實日劇係咪真係好掂先會開第二季
利申 仲未睇cb
睇緊code blue
比想像中好睇

利申 仲未睇cb

其實lh1收視得13%都有2季
今日子都係10%姐 點解唔拍
睇緊code blue
比想像中好睇

利申 仲未睇cb

可能因為半澤

利申 仲未睇cb

黛真知子
古美門研介

利申 仲未睇cb

黛真知子
古美門研介

掟上今日子
睇緊code blue
比想像中好睇

利申 仲未睇cb

可能因為半澤

同埋可能LH2做到個好既劇本
又可能野木覺得今日子個個位完左
重刷lh2
成班人比條撚樣玩到氹氹轉
我就一直都無扑過,當佢無到姐,反正扑左電腦都照睇到
好想知道今日子真相呀
https://youtu.be/hjCo_srLRjM
逃恥改曲

閒人巴打睇完會點
成班人比條撚樣玩到氹氹轉
我就一直都無扑過,當佢無到姐,反正扑左電腦都照睇到

其實我都係主要用電腦睇
結衣fans太善良先會比人玩,好似達仔咁
新手一問,我睇成個post都唔係好知點揾d熟肉綜藝睇,係咪就咁b站search?
逃恥改曲

閒人巴打睇完會點

好撚好笑
逃恥改曲

閒人巴打睇完會點

好撚好笑

香港應該3萬都未必養得起
新手一問,我睇成個post都唔係好知點揾d熟肉綜藝睇,係咪就咁b站search?

如果你唔介意大陸嘅網站嘅話就係
一係問星空巴個drive
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞