我係學生 所以可以backup人地心血黎搵錢 (10)

228 回覆
38 Like 3 Dislike
仆你個街,你係真心教人支持定乘機谷人流兼賺廣告呀,係咪顛撚到此時此刻都要抽水

昨日睇呢個頻道500人訂閱,今日變左1000

做人又唔好咁唔公道
禁入去睇到佢9/1出左條慶祝1000訂閱

但係佢都係用達哥個名賺錢
下個POST 係咪要有返 "達哥" 兩個字先多人推
不如開多個10
標題一定要有達哥2隻字

同埋唔好次次都唔同標題..諗定一個以後就係個個

Backup佬利用達哥打機片搵錢
咁?

做人又唔好咁唔公道

人性。。。。。。
咁?

睇得明就ok
仆你個街,你係真心教人支持定乘機谷人流兼賺廣告呀,係咪顛撚到此時此刻都要抽水

做人又唔好咁唔公道

咁呢個我就唔評論啦

做人又唔好咁唔公道

人性。。。。。。

美誠巴打,咁你點解釋「昨日睇呢個頻道500人訂閱,今日變左1000」呢句?
其實唔洗錄可以上網download twitch video
條backup 狗真仆街 用人地片搵真銀,希望佢可以捐錢出去幫自己

利申: 唔睇達哥
咁?

睇得明就ok

而家斬左呢個post?
其實唔洗錄可以上網download twitch video
條backup 狗真仆街 用人地片搵真銀,希望佢可以捐錢出去幫自己

錄chatroom?
咁?

睇得明就ok

而家斬左呢個post?

斬啦 忽然少左一堆人應該真係搵唔到

錄chatroom?

以前一路都有個方法錄埋chatroom既

今朝咪提左你地,唔好再click入去幫人賺view啦
推慢左

屌偷片佬仲咁多訂閱
達哥個個又係冇乜升
斬post

Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)
https://lihkg.com/thread/89818/page/1?ref=ios
如果我地KO到backup狗
希望達仔可以開返台啦
有人發現依家呢條backup狗個youtube channel無啦啦有一條片冇set private,琴晚身有屎set晒private但依家又唔set一條backup放出黎有咩用意?
有人就推斷:為左等個channel仲係活躍狀態 而youtube既投訴/檢舉機制係需要有兩條片或以上先會審查 佢咁做目的係為咗拖到月尾拎埋呢個月既分紅。
嘩屌你呢條back up狗真係無所不用其極,毫無悔意仲想繼續借達哥搵埋最後一筆?

屌你老母個仆街
咁?

呢個好
斬post

Backup佬 利用「達哥」心血打機片搵錢 (10)
https://lihkg.com/thread/89818/page/1?ref=ios

人性。。。。。。

美誠巴打,咁你點解釋「昨日睇呢個頻道500人訂閱,今日變左1000」呢句?

記錯左 因為昨日好似見過 對唔住
推,支持達哥
咁?

呢個好

達哥開善堂大愛包容派車派樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞