我係學生 所以可以backup人地心血黎搵錢 (10)

228 回覆
38 Like 3 Dislike
幕後玩家一定係backup狗

當班小學雞覺得佢好辛苦晚晚坐係度錄係度up片

其實佢用手機都錄撚到 屌佢老母

你就出街錄
達叔就晚晚趕返屋打機比人睇
留名

想收我backup佬檔應該有啲難度
如果冇達仔睇我諗年輕人暴動都似
留意返
達哥官方頻道為:
https://www.youtube.com/user/undergroundDV
繼續推 推到條死鏟坐監
Pushh
呢d 人渣,人人得而誅之
好賤
其實大家講 唔好去到咁盡呢d說話

有冇諗過 邊個去到咁盡先?

本身收錢 隻眼開隻眼閉
你之後仲要頭尾加 中間又加廣告再賺多筆
做到咁盡既 係邊個

唔講錢 同你講心

你係達哥fans 會咁在意自己個channel有幾多人follow?

點解唔係去叫多d人follow達哥本身個channel 仲要貼playbutton出黎

佢backup個出發點已經錯晒
我見大家話去稅局爆佢大鑊,其實而家有咩實質證據令稅局肯立案調查呢??
其實大家講 唔好去到咁盡呢d說話

有冇諗過 邊個去到咁盡先?

本身收錢 隻眼開隻眼閉
你之後仲要頭尾加 中間又加廣告再賺多筆
做到咁盡既 係邊個

唔講錢 同你講心

你係達哥fans 會咁在意自己個channel有幾多人follow?

點解唔係去叫多d人follow達哥本身個channel 仲要貼playbutton出黎

佢backup個出發點已經錯晒

佢係最知道成件事既人
但達哥比人屌果時唔出聲,仲袖手旁觀
根本係隻大奸狗
我見大家話去稅局爆佢大鑊,其實而家有咩實質證據令稅局肯立案調查呢??

逃稅
一年免12萬佢就話自已袋得36萬
https://www.facebook.com/SosadsonChannel/
from sosadson Facebook Page

唔少兄弟問一D比較舊的直播backup片可以係邊搵番,
我收到可靠情報, 其實一路以黎咁多年都有義士backup左, 只係冇公開, 不久的將來大家就可以係youtube睇番, 請稍安毋躁~

逃稅
一年免12萬佢就話自已袋得36萬

啱啱好
推到隻學生狗仆街
預言家
真係暴動左啦BACKUP狗

想收我backup佬檔應該有啲難度
如果冇達仔睇我諗年輕人暴動都似

雖然講得好on9
但其實佢講緊網絡23條
屌你老味 條偷片狗仲有11萬人follow緊
個11萬條友坐緊花廳
個11萬條友坐緊花廳

見有friend 新follow隻狗facebook
個11萬條友坐緊花廳

見有friend 新follow隻狗facebook

unfrd
又比體育台班人搵到反主流既題材
真係黎到lihkg都避唔到班賤畜
又比體育台班人搵到反主流既題材
真係黎到lihkg都避唔到班賤畜

佢地都係圍內互打飛機姐 慣晒啦 唔理佢地就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞