我係學生 所以可以backup人地心血黎搵錢 (10)

228 回覆
38 Like 3 Dislike
push
下個po改返岩個標題啦

直接開過個新post吧啦
下個po改返岩個標題啦

直接開過個新post吧啦

下個po改返岩個標題啦

用返上個post topic?

為左等個channel仲係"活躍" 然後youtube係要投訴/檢舉兩條片或以上先會審查 為咗拎埋最尾嗰啲錢無所不用其極

姐係佢想拖到月尾拎埋水尾!?!?

大約 因為之前有Ching係其他po講過
都quit 左點都拎埋最後一份糧

其實兩邊都有錯 係backup狗錯多 達仔一開始隻眼開隻眼閉比隻狗賺哂就已經錯左
不過.......

屌你老母backup狗你無本生利仲要扮受害者諗住借刀公審達仔?冇撚病呀
仆你個街,你係真心教人支持定乘機谷人流兼賺廣告呀,係咪顛撚到此時此刻都要抽水
下個po改返岩個標題啦

keyword
達哥
backup佬
仆你個街,你係真心教人支持定乘機谷人流兼賺廣告呀,係咪顛撚到此時此刻都要抽水

昨日睇呢個頻道500人訂閱,今日變左1000

邊撚個黎?
又係到借d以達哥黎呃錢既on9

邊撚個黎?
又係到借d以達哥黎呃錢既on9

razer gaming hk 無人識既仆街閪
唔知有冇wow到
條back up狗個channel有條backup未set private
不知用意

果個live stream好似整唔走

應該唔係LIVE黎(3年前UTUBE好似未有LIVE)
同埋LIVE整得走(我見某utuber live完會del走)
應該真係好似下邊位巴打講咁
留一條片等收埋今個月錢

屌你老母又拎達哥黎搵錢
唔知有冇wow到
條back up狗個channel有條backup未set private
不知用意

果個live stream好似整唔走

應該唔係LIVE黎(3年前UTUBE好似未有LIVE)
同埋LIVE整得走(我見某utuber live完會del走)
應該真係好似下邊位巴打講咁
留一條片等收埋今個月錢

咁仆街
下個POST 係咪要有返 "達哥" 兩個字先多人推
不如開多個10
標題一定要有達哥2隻字

做人又唔好咁唔公道
禁入去睇到佢9/1出左條慶祝1000訂閱
下個po改返岩個標題啦

keyword
達哥
backup佬

no problem
不如開多個10
標題一定要有達哥2隻字

同埋唔好次次都唔同標題..諗定一個以後就係個個
屌你我今朝咪講過呢條契弟借達哥賺view囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞