我係學生 所以可以backup人地心血黎搵錢 (10)

228 回覆
38 Like 3 Dislike
推到隻學生狗仆街

有可能扮學生
其實大家講 唔好去到咁盡呢d說話

有冇諗過 邊個去到咁盡先?

本身收錢 隻眼開隻眼閉
你之後仲要頭尾加 中間又加廣告再賺多筆
做到咁盡既 係邊個

唔講錢 同你講心

你係達哥fans 會咁在意自己個channel有幾多人follow?

點解唔係去叫多d人follow達哥本身個channel 仲要貼playbutton出黎

佢backup個出發點已經錯晒

叫人唔好起底個D人 可以出番去 好撚煩講到口水乾
又比體育台班人搵到反主流既題材
真係黎到lihkg都避唔到班賤畜

幾反達哥唔中意達哥都好
我真係諗唔到理由去支持一個咁樣賺人錢
仲要反咬人屈人嘅垃圾
大佬,backup狗篇文我真係感覺唔到有悔意

最低限度嘅解釋都冇

叫佢公開資料仲寸過馬撚

而家仲有大把人要佢解釋,條友就潛水

點幫佢啊?

錢已袋
又比體育台班人搵到反主流既題材
真係黎到lihkg都避唔到班賤畜

幾反達哥唔中意達哥都好
我真係諗唔到理由去支持一個咁樣賺人錢
仲要反咬人屈人嘅垃圾

算啦 無論大事小事
波台班人都出黎搞事架啦
G持達哥採取法律行動

本身收錢 隻眼開隻眼閉
做到咁盡既 係邊個

唔講錢 同你講心

你係達哥fans 會咁在意自己個channel有幾多人follow?

點解唔係去叫多d人follow達哥本身個channel 仲要貼playbutton出黎

叫人唔好起底個D人 可以出番去 好撚煩講到口水乾

做每樣嘢都有報應㗎
咁賺兄弟錢仲屈尻受害者
妖!

Backup 佬幾時死?
backup 佬都認錯啦 ,原諒左佢🤗

收皮啦,成篇野係度遊花園講自己好偉大,愈睇愈火

joe囝都認左錯
但冇人原諒佢
lm
推呀
你班打工仔嬲唔嬲
一個學生偷人片放上youtube就可以賺三十幾萬 仲要可能報細數 分分賺成百粒 可以買埋車
分分鐘比埋首期 呃埋大學d女屌

打工仔日做夜做都冇佢咁好搵 達哥捱生捱死仲要去拍廣告扮雕比廢中笑佢樣衰

本身收錢 隻眼開隻眼閉
做到咁盡既 係邊個

唔講錢 同你講心

佢到而家都仲用緊假資料呃人。就知佢死不悔改。人人得而誅之
有冇人見過我個一蚊
你班打工仔嬲唔嬲
一個學生偷人片放上youtube就可以賺三十幾萬 仲要可能報細數 分分賺成百粒 可以買埋車
分分鐘比埋首期 呃埋大學d女屌

打工仔日做夜做都冇佢咁好搵 達哥捱生捱死仲要去拍廣告扮雕比廢中笑佢樣衰

達哥民事訴訟告鳩佢啦
我諗起sleeping dogs一首歌
覺得都幾應景
https://youtu.be/iEDdbRtVn4c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞