我係學生 所以可以backup人地心血黎搵錢 (10)

228 回覆
38 Like 3 Dislike

咪係,話自己係學生咩居心

我係學生我做咩都無錯架

成篇文想表達嘅係:
對唔住囉我仲讀緊書唔識世界,放過我啦
有其他人都未經授權back up㗎,去捉佢地啦

三十幾萬,唔拎都拎左
唔係問我攞返呀
容樂其仲垃圾過波台手足

嘩屌你老母爬下fb先知呢條友今日仲串過馬頭姑哩

呢個唔係巴打黎架咩

呢個係backup你個backup呀
呢條友真係食屎大

講得出呢d仲衰過潛左水果班小學雞
唔用腦之餘仲唔知自己柒
呢條友真係食屎大

幾十萬 甚至更多 條友比人踢爆都仲係一分都唔打算嘔返出黎獨吞 仲想就咁算? 係咪對錢冇觀念? 佢賺既係廣告費 廣告費係轉嫁晒比我地消費者 即係賺緊大眾既錢 我地係有義務屌柒佢要佢嘔返d錢出黎 嘔到幾多得幾多 最緊要比返達哥

呢個都唔係重點
重點係
當初達仔想息事寧人
想當無件事
係邊個開post質問達哥想佢俾答覆
係邊個當初一直扮義工扮大仁大義
推返上熱門
波台派膠定係真心呀
成個晏就唔得閒無追過post, 佢post左36萬收入之後有無新咩update?
麻煩各位兄弟

腦缺鈣核廢料

戇尻到咁都有
支持達哥告 fucking backup 佬
學生(如果佢係)並唔係大哂 犯法係要承擔責任
backup佬就好啦
有得去旅行,去到盡
backup佬就好啦
有得去旅行,去到盡

唔知係咪幫襯EXPEDIA 呢
呢條友真係食屎大

幾十萬 甚至更多 條友比人踢爆都仲係一分都唔打算嘔返出黎獨吞 仲想就咁算? 係咪對錢冇觀念? 佢賺既係廣告費 廣告費係轉嫁晒比我地消費者 即係賺緊大眾既錢 我地係有義務屌柒佢要佢嘔返d錢出黎 嘔到幾多得幾多 最緊要比返達哥

呢個都唔係重點
重點係
當初達仔想息事寧人
想當無件事
係邊個開post質問達哥想佢俾答覆
係邊個當初一直扮義工扮大仁大義

咪係囉
一直都係BACKUP 佬迫達哥回應
而家又話唔好攪咁多?
成個晏就唔得閒無追過post, 佢post左36萬收入之後有無新咩update?
麻煩各位兄弟

潛左水
撐達哥
麻煩各位兄弟

俾人踢爆左個36萬收入圖都係假既就深潛左
麻煩各位兄弟

俾人踢爆左個36萬收入圖都係假既就深潛左

貼左好幾張圖呃人
以為無人知自己有收錢就有風駛盡利咩大話都講得出
到宜家柒左就叫人同情佢..邊可以咁著數呀
backup佬你就好啦
有得去旅行,去到盡
唔知有冇wow到
條back up狗個channel有條backup未set private
不知用意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞