事業為重唔想拍拖住

161 回覆
3 Like 10 Dislike
如果你可以背後支持佢(真心)。
佢應該唔會覺得你係一個負擔。
當男人好忙好忙既時候,連佢自己都照顧唔到。
佢會放棄晒所有佢覺得麻煩既野。
睇怕樓主應該唔係賢內助。
不過當佢仲愛你,忙完想起你就會搵番你。
升中四了
咁等下吧

咁巴打我再努力下
工作上幫到佢 打雜同清潔
飯我識煮 (唔撚係濕鳩甜品)
家庭上 我有幫佢維繫

我仲應該點先可以進步自己去助佢一把之力?
同我一齊囉,絲打

咁巴打我再努力下
家庭上 我有幫佢維繫

我硬係覺得你出左問題 你做緊老婆應該做既嘢 但你唔係佢老婆
女友應該做啲咩?

咁巴打我再努力下
家庭上 我有幫佢維繫

佢已經嫌你煩(暫時未知原因)想自己一個人(靜下?)
仲中個頭埋去搏佢正式宣佈分手?
仲有時間打winning 都話忙
有幾撚忙呀...發生咩事你自己都心照啦下話

知喇知喇

咁巴打我再努力下
家庭上 我有幫佢維繫

女友應該做啲咩?

我就硬係覺得係個男既有問題
好多事業型既玩家都係咁樣玩
唔好再中個頭落去喇
同我一齊囉,絲打

於汝寓 娛汝乳?
玩嫌永遠都唔會主動講分手
拖到個女仔飛佢
又可以同下一個講我事業為重 ex就忍唔住我無時間陪佢飛左我
變左受傷的男人
搏同情
樓主做定最壞的心理準備吧

女友應該做啲咩?

我同佢過去三年 生活試過大上大落
一早已經變左深厚感情

或者我真係唔識做人女朋友

男人最終唔係要個好老婆架咩屌

女友應該做啲咩?

我下個星期Anniversary自己慶祝囉咁
佢話 你明唔明呀 大時大節你會care 我唔想你失望
但我真係一啲都唔care 亦無時間care

當我港女 食餐飯啫
但我講緊係聖誕節係佢公司附近食大排檔....

女友應該做啲咩?

一早已經變左深厚感情

幾深厚都係假 你比唔到新鮮感就冇
男人 最終 係要好老婆
而家未係最終
你可以分左先

女友應該做啲咩?

當我港女 食餐飯啫

就咁聽你講就唔會你問題喇
講真節日食餐飯好閑姐,地點你又就晒佢。
可能佢覺得你阻住佢食其他女掛

當我港女 食餐飯啫

邊個既問題其實唔係重點
重點係樓主愛佢 想挽回
而挽回無可能要求個想分手既行動
唯有樓主做嘢
i know that feel
無論佢幾忙幾辛苦,我自己一個人都可以忍受寂莫唔放棄佢,但佢有左份新工之後,就冇點理過我,冇關心過我。

一早已經變左深厚感情

男人 最終 係要好老婆
而家未係最終
你可以分左先

以前出去食飯有傾有講 笑埋啲無聊新聞
自從搞生意後 大家明架啦 其實無收工時間架嘛
就機不離手 即使同我食飯都係
生意partner 成日有新idea 佢依家就係work on緊個新project
所以壓力大到仆街 幾邊野要同時handle
再加上男仔multitasking 唔叻
所以我真係好諒解

我以為我體諒同配合 已經係對佢最好
佢話一個人開心過兩個人
緊係啦
一齊食飯佢都做緊野 我講野成日要重覆幾次先聽
又或者我由公司陪佢做野做到十一點先得閒
我都眼訓啦 點去拍拖

一早已經變左深厚感情

男人 最終 係要好老婆
而家未係最終
你可以分左先

以前出去食飯有傾有講 笑埋啲無聊新聞
自從搞生意後 大家明架啦 其實無收工時間架嘛
就機不離手 即使同我食飯都係
生意partner 成日有新idea 佢依家就係work on緊個新project
所以壓力大到仆街 幾邊野要同時handle
再加上男仔multitasking 唔叻
所以我真係好諒解

我以為我體諒同配合 已經係對佢最好
佢話一個人開心過兩個人
緊係啦
一齊食飯佢都做緊野 我講野成日要重覆幾次先聽
又或者我由公司陪佢做野做到十一點先得閒
我都眼訓啦 點去拍拖

咁你明啦 佢覺得分手係雙贏
佢大可以唔分手當你工人咁洗
你係愛佢既咪得下佢
追人都要時間啦

唔撚講仲以為慶祝Anniversary食餐飯係攞撚左佢條命
籍口姐

呢啲賤人死左都唔駛係恨,拍就拍,分就分。唔好諗籍口。
你男人如果真係唔係識到第2個
應該係進化左既新人類
覺醒左
真係愛佢應該為佢高興

愛情係呢個世界上根本就係on 9既野

咁你明啦 佢覺得分手係雙贏
佢大可以唔分手當你工人咁洗
你係愛佢既咪得下佢
追人都要時間啦

唉 我做野挽回
唔去煩佢咪挽回嘅其中一部分囉
屌佢老母 真係好撚傷心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞