林鄭搭港鐵做親民騷狂甩碌 八達通都唔識用

397 回覆
4 Like 360 Dislike
哩排單單野都搵地鐵搞,想點!
呢啲show根本假到爆, 分分鐘走埋嚟握手嗰啲都係媒嚟
而且佢行程係冇公佈比傳媒, 係傳媒自己跟住佢採訪, 心諗都係做晒show剪走啲唔好嘢先派比傳媒播, 學足大陸
http://news.tvb.com/local/5881e6b16db28c1920197b97/
各位可以係中間開始睇

其實cctvb都cut得幾有心思
比著舊個種閘機分分鐘成張8達通隊入去入單程飛個口到
有錢如信和姓黃嘅都見過佢搭地鐵去中環,依個女人仲離地過啲富豪

佢做咗政務司都話冇得好講
所以戇鳩在自己低知名度時候都冇搭過
應該好快有人擺上YouTube

乜野年年考第一,熟悉政府制度都可以咁on9

華人制度裡面,多數啲年年考第一嘅先最戇鳩
如果冇助理幫佢,放佢係市區表演「人在市」,可能完全冇生存能力,乜撚都唔識

常識係凡人唯一可以打飛機既野

人哋問曾俊華比有力人仕勸退問佢點睇
佢話自己都比屋企人勸退
心諗你係咪覺得自己好風趣呀
如果冇助理幫佢,放佢係市區表演「人在市」,可能完全冇生存能力,乜撚都唔識

常識係凡人唯一可以打飛機既野

人在市
她與市民合照時,看到牆身上的廣告寫着「黃竹坑站」,竟誤以為身處「黃竹坑站」,向該市民說「新站呀,黃竹坑」,遭市民即時糾正:「唔係,係利東。」

依個都好笑
成個畫面出哂來

條女仲有少少西佢面
http://news.tvb.com/local/5881e6b16db28c1920197b97/
各位可以係中間開始睇

其實cctvb都cut得幾有心思

可能內部有人睇唔過眼上頭指示捧林奠

睇東張西望cctvb可能想捧葉瘤
笑撚死
唔知佢搭巴士嗰時會唔會入張八達通落錢箱

淋病:
助手: 行得啊
淋病:哦

垃撚圾
都唔知佢班底玩9佢

我都係咁諗,仲友唔出聲無顯得佢咁
痴撚線
淋病:
助手: 行得啊
淋病:哦

垃撚圾
都唔知佢班底玩9佢

我都係咁諗,仲友唔出聲無顯得佢咁

佢做官都係靠班助手幫佢做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞