林鄭搭港鐵做親民騷狂甩碌 八達通都唔識用

397 回覆
4 Like 360 Dislike
想入閘但唔知點入,咪要靠人幫先入到囉
其實你話呢啲大人物平時唔坐地鐵唔識用八達通
我唔覺得大問題
但明知自己今日要做場大龍鳳俾班港豬睇
點解少少research都唔做?
明知自己未撚搭過地鐵唔會識用架啦 咪叫個助手搵條youtube片黎睇下囉 睇條片 我諗半分鐘都夠佢理解點運作啦下嘛
呢件事既著眼點唔係佢生活得唔夠貼地 而係佢無心亦無意去了解民間
連咁簡單既動作都唔願意prep唔願意交戲
唔識用8達通既人管全香港人
笑唔出
原來香港d官員離地到咁
好事來
支持佢當選

拍完仲妹下妹下咁
好心佢前一晚就好練定啦

點練買部入閘機返屋企

睇youtube mtr 廣告都有片啦
可能on9 到youtube 都唔識用
http://news.tvb.com/local/5881e6b16db28c1920197b97/
各位可以係中間開始睇

好撚柒
想體驗就叫佢單拖平時6點由中環搭地鐵去大圍啦,咁佢就真係體驗到真正搭地鐵啦
初頭以為啲新款入閘機 唔識過 原來三碌棍呢隻都唔識 有無搞錯
犀利 八達通唔識用

佢可能無八達通
人哋20出頭就做AO,當時AO的人工已經有幾千蚊,大部分人都係搵緊幾百蚊一個月。唔識用呢D平民嘢好正常。
屌你真係笑撚死,八達通出左幾多年?就算唔搭地鐵,你望下前面或隔離條友點拍卡,跟住拍咪得

佢做ao時都未有八達通
而做ao本身都離地,for晉身去做離地中產
不過戇鳩在,佢未係知名人士前都唔走去坐下地鐵,根本就垃撚圾

大把ao好貼地
只係思想上建制

而家AO的人工購買力就的確低,通脹漲左咁多,人工都係幾萬。但當年的AO真係天之驕子,超高收入人士。
去邊度做show都唔知
rehersal都唔做
淋病同d廢老一鳩樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞