林鄭搭港鐵做親民騷狂甩碌 八達通都唔識用

397 回覆
4 Like 360 Dislike
同依家D港孩差唔多 無左個工人姐姐就唔識食橙 佢無左個助手可能八達通都唔識增值

佢可能連咩係增值都唔知
其實好難想像有人未搭過狗鐵,大佬佢4年前先開始做司長,之前已經有司機?

政府高級啲既官同法官全部有專車接送

難以想像,所以佢唔知市民諗咩都好合理
其實好難想像有人未搭過狗鐵,大佬佢4年前先開始做司長,之前已經有司機?

市民都唔知佢諗咩
媽...好能柒呀
做戲之前都唔做下功課既 點投比你呀

你有票咩
其實青山有教人點用八達通
佢可以去上下堂先

利申: 住過青山
初頭以為啲新款入閘機 唔識過 原來三碌棍呢隻都唔識 有無搞錯

唔好講笑
三碌棍已經係八達通前既產物
極懷疑佢係連港鐵都冇搭過
8達通公司點做野 咁難用 上台第一間開你波
呢單嘢只要曾俊華做一次正確版本都已經加晒分

加分有撚用

香港人根本無份選

最後都係睇1200個選委既心意

睇2012係點
初頭以為啲新款入閘機 唔識過 原來三碌棍呢隻都唔識 有無搞錯

唔好講笑
三碌棍已經係八達通前既產物
極懷疑佢係連港鐵都冇搭過

其實佢似係等緊碌嘢自動轉咁
唔識過多於唔識用八達通咁
真係好恐怖
完全離地到癲
有乜可能連入閘都唔識

如果係出既閘係新閘
就算之前幾廿年冇搭過地鐵
佢係利東都應該學識左
出閘應該冇問題

不過呢種轉棍閘除左地鐵同舊啲嘅超級市場,應該都好少其他地方用
可能佢想個幾碌棍俾反應佢或者支棍會縮開

尖沙咀天星碼頭都有啦
[會唔會係連八達通都唔知咩黎
以為係車飛?

家下地鐵啲車飛都係嘟入閘架
唔出奇

有親戚做高官既司機
聽講有d官連提款卡都無
每星期去銀行攞錢

咁撚恐怖
係咪驚ATM入面條友偷曬佢啲資料呀?
[quote]唔出奇

有親戚做高官既司機
聽講有d官連提款卡都無
每星期去銀行攞錢

我老母都去銀行拎錢,但唔會連狗鐵閘都唔識入
咁柒 cctvb 都cut 出黎…?

有d 古怪喎

tvb 同地鐵又要炒人
好心佢前一晚就好練定啦

點練買部入閘機返屋企

睇youtube mtr 廣告都有片啦
可能on9 到youtube 都唔識用

可能唔識用先係唔開 Facebook page 嘅主要原因
離地三千丈

市民都唔知佢諗咩

點會唔知
平時睇佢講野
都知佢目標係擦好中央鞋, 話知你班香港人死
用刀叉食熱狗vs唔識用八達通搭地鐵
不過老實講句

一個領導人 做得好唔好, 同識唔識用八達通有咩關係??

只要佢可以令到 民眾人人 安居樂業, 豐衣足食, 生活無憂..........就算唔識用八達通, 又有咩所謂?

相反, 如果一個領導人識用八達通, 但是搞到 人人都食唔飽, 著唔暖, 無屋住, 生活痛苦........咁你想唔想要呢個領導人??

老實講 收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞