林鄭搭港鐵做親民騷狂甩碌 八達通都唔識用

397 回覆
4 Like 360 Dislike
專業啲,臨時演員都係演員
搵呢d堅離地既人做官,香港又點會好?

咁donald trump係咩

人地donald trump 去一堆 鐵鏽區
傳統政客廢事理的地方

呢單嘢只要曾俊華做一次正確版本都已經加晒分

加分有撚用

香港人根本無份選

最後都係睇1200個選委既心意
無野好講
不過老實講句

一個領導人 做得好唔好, 同識唔識用八達通有咩關係??

只要佢可以令到 民眾人人 安居樂業, 豐衣足食, 生活無憂..........就算唔識用八達通, 又有咩所謂?

相反, 如果一個領導人識用八達通, 但是搞到 人人都食唔飽, 著唔暖, 無屋住, 生活痛苦........咁你想唔想要呢個領導人??
其實好難想像有人未搭過狗鐵,大佬佢4年前先開始做司長,之前已經有司機?
支那人咁拍完卡等閘機打開
唔撚識用棍閘機
硬係覺得佢係唔想做
冇錯係兩個世界
有d人永世坐車出入

係唔知mtr冇空間迫成咁
其實好難想像有人未搭過狗鐵,大佬佢4年前先開始做司長,之前已經有司機?

政府高級啲既官同法官全部有專車接送
不過老實講句

一個領導人 做得好唔好, 同識唔識用八達通有咩關係??

只要佢可以令到 民眾人人 安居樂業, 豐衣足食, 生活無憂..........就算唔識用八達通, 又有咩所謂?

相反, 如果一個領導人識用八達通, 但是搞到 人人都食唔飽, 著唔暖, 無屋住, 生活痛苦........咁你想唔想要呢個領導人??

唔識用8達通閘代表緊佢同社會脫節呀5毛
唔明市民諗乜
所以咪做乜都有人反囉

人地donald trump 去一堆 鐵鏽區
傳統政客廢事理的地方

佢係民選產生, 點同

民選都未必會理
dt
LM
留名
其實你話呢啲大人物平時唔坐地鐵唔識用八達通
我唔覺得大問題
但明知自己今日要做場大龍鳳俾班港豬睇
點解少少research都唔做?
明知自己未撚搭過地鐵唔會識用架啦 咪叫個助手搵條youtube片黎睇下囉 睇條片 我諗半分鐘都夠佢理解點運作啦下嘛
呢件事既著眼點唔係佢生活得唔夠貼地 而係佢無心亦無意去了解民間
連咁簡單既動作都唔願意prep唔願意交戲

唔識都要扮識,不過應該係pr算漏左呢樣野
8達通出左20年都識用
柒到呢
推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞