仲有冇人有玩召喚王MOZ?

1002 回覆
9 Like 0 Dislike
莫哥拿貝女組合當年真係屌打全部
是是但但都4倍

女組 真係好屈機
我係玩龍女deck
是是但但都4倍

女組 真係好屈機
我係玩龍女deck

打錯
係宇宙篇先岩

貝女真係隨便都秒人
留名
收莫哥拿卡 每個number 只要1張收藏
1蚊1張
telegram : kennerbob

http://t.me/kennerbob
巴打唔洗客氣 tg 傾傾

巴打受埋我得唔得 d group貴到得個睇字

Why not
大家有個地方交流下幾好

我都係只求一款一張睇下就夠
巴打我儲開宇宙同米多
是是但但都4倍

女組 真係好屈機
我係玩龍女deck

打錯
係宇宙篇先岩

貝女真係隨便都秒人

我玩開宇宙龍女 米多羅蟲龍
盡量想玩d冷門deck

http://t.me/kennerbob
巴打唔洗客氣 tg 傾傾

巴打受埋我得唔得 d group貴到得個睇字

Why not
大家有個地方交流下幾好

巴打我儲開宇宙同米多

米多羅開始我就冇咩點玩 所以回憶唔大
反而格里夫同莫哥拿 真係時興隆陪你成長咁
有幾張白卡都好有回憶 望到張卡會有畫面係眼前出現
唔知有冇巴打同我一樣
是是但但都4倍

女組 真係好屈機
我係玩龍女deck

打錯
係宇宙篇先岩

貝女真係隨便都秒人

我玩開宇宙龍女 米多羅蟲龍
盡量想玩d冷門deck

以前砌過一副格里夫無屬6部DECK 又係好HYPER
係用果隻天使仔司喚師做主軸

Why not
大家有個地方交流下幾好

巴打我儲開宇宙同米多

唔知有冇巴打同我一樣

巴打早講 格莫之前儲落好多

Why not
大家有個地方交流下幾好

巴打我儲開宇宙同米多

唔知有冇巴打同我一樣

Thanks 巴打
有個巴打割左愛比我 全套舊版格里夫 剩係冇封壺同貝獸仙人 賣比我
個時最開心係寄信去換闇童
btw 後尾米多羅個陣玩魚操縱師好正
係咁dom走人地zone卡
個時最開心係寄信去換闇童
btw 後尾米多羅個陣玩魚操縱師好正
係咁dom走人地zone卡

果陣我都有換
個陣好記得中學雞

宇宙篇尼奧一出就70 蚊,本身窮撚,成件事覺得好驚訝
之後先知道原來70蚊都唔係好高價錢
個陣好記得中學雞

宇宙篇尼奧一出就70 蚊,本身窮撚,成件事覺得好驚訝
之後先知道原來70蚊都唔係好高價錢

我記得以前基本牌組好似係60蚊(!?) 我死唉爛唉老豆先肯買1副基本牌比我 加2包擴充包
最中意就係牌組岩岩打開 係咁索佢陣味
本來每張卡有介紹幾好玩
後期全部功能卡
下下不能還原

舊版巴布波尤古比古比貝獸仙人壼特嗰啲好難搵
想儲自己上網睇卡片圖當j 左算啦

封印之壺先on9
當年我自己有2張 辛苦羸返黎
結果一個唔該俾老母掉撚左

今晚就拎比老母睇 屌你 你掉鳩左我2000蚊啊仆街

其實唔止
千幾蚊先有人放一張

唔知有冇巴打同我一樣

Thanks 巴打
有個巴打割左愛比我 全套舊版格里夫 剩係冇封壺同貝獸仙人 賣比我

咁好
這些機會不是屬於我的
本來每張卡有介紹幾好玩
後期全部功能卡
下下不能還原

封印之壺先on9

其實唔止
千幾蚊先有人放一張

老實講千幾蚊一張卡 我依家返大陸搵間廠照住整幾張都唔洗咁貴
仲有本卡簿

有印果d卡都有

其實唔止
千幾蚊先有人放一張

我仲有
本來每張卡有介紹幾好玩
後期全部功能卡
下下不能還原

封印之壺先on9

其實唔止
千幾蚊先有人放一張

最貴果張5000蚊添
又真係有人收
本來每張卡有介紹幾好玩
後期全部功能卡
下下不能還原

封印之壺先on9

[img]https://na.cx/i/r4x3wCz.jpg/img]

其實唔止
千幾蚊先有人放一張

最貴果張5000蚊添
又真係有人收

5000? 邊張?
真係個人喜好啦 細個窮冇錢玩
依家出黎做野 當彌補下細個既自己 5000蚊絕對唔貴
但如果係炒家 祝佢早日仆街
仲有本卡簿

有印果d卡都有

巴打有冇諗過割愛

最貴果張5000蚊添
又真係有人收

5000? 邊張?

屌 好多炒家搞到張張卡都貴幾十倍

最貴果張5000蚊添
又真係有人收

5000? 邊張?
但如果係炒家 祝佢早日仆街#

係炒家眼中每張卡都會等於一個價錢
係我地眼中每張卡都係回憶
例如有張白卡 格里夫 Lv.6 金屬召喚師 (果條帶帽鬍鬚佬)
炒家眼中可能只係1,2蚊貨仔既卡
係我眼中我會諗起以前係M記成班FD玩卡 然後同人換卡換到張假卡 (張假卡就係依張卡)

炒家 屌哂你地老母:0)

最貴果張5000蚊添
又真係有人收

5000? 邊張?

有人肯買無計架
如果你有張卡,你都想賣貴d

利申:近年有用合理價收卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞